Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 19 Липень 2019 14:54

Президент нагородив футболістів U-20, які виграли чемпіонат світу

Rate this item
(0 votes)

Пре­зи­дент Во­ло­ди­мир Зе­лен­ський від­зна­чив дер­жав­ни­ми на­го­ро­да­ми чле­нів мо­ло­діж­ної збір­ної коман­ди Ук­раї­ни U-20 з фут­бо­лу та зо­ло­тих ме­да­ліс­тів ІІ Єв­ро­пей­ських ігор, де укра­їн­ці по­сі­ли за­галь­но­ко­манд­не тре­тє міс­це.
Про це по­ві­дом­ляє­ть­ся на сай­ті Гла­ви дер­жа­ви.
Також Глава держави нагородив золотих медалістів ІІ Європейських ігор, на яких Україна посіла загальнокомандне третє місце.
«Я пишаюся тим, що живу з вами в одній країні, в один час. Держава для вас, спортсменів, замало робила. Ми хочемо це змінити — ставлення і до вас, і до спорту», — заявив Зеленський під час вітального слова.

«Я знаю, що у вас дуже маленькі спортивні стипендії. Ми збільшимо. Обов’язково допомагатимемо вам. Кажіть про проблеми — будемо вирішувати», — наголосив він.
Глава держави ознайомився з планами реконструкції та технічного переоснащення комплексного ігрового залу, будівництва спеціалізованого сучасного спального корпусу, що відповідатиме потребам спортсменів з обмеженими можливостями, та спеціалізованого плавального комплексу олімпійського класу на території Олімпійського навчально-спортивного центру.
Президент України також ознайомився з умовами проживання спортсменів у гуртожитку на території комплексу. Крім того, під час розмови з генеральним директором Олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа» Андрієм Крилюком та олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим Глава держави пообіцяв посприяти виділенню житла тим спортсменам, які цього потребують.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».