Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 25 Жовтень 2019 17:40

Макгрегор у Києві: про Ломаченка, Усика, футбол і політику

Rate this item
(0 votes)

Зірка змішаних єдиноборств уперше відвідала Україну за ексклюзивним запрошенням Parimatch.
Зірковий ірландський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Конор Макгрегор уперше прилетів до Києва і його візит став справжньою подією в спортивному житті України. З лютого цього року Макгрегор є офіційним амбасадором Parimatch і бренд доклав чимало зусиль, аби запросити легенду головного промоушену змішаних єдиноборств — Ultimate Fighting Championship (UFC) до нашої країни.
На прес-конференцію в Champion Hall/Parimatch КВЦ «Парковий» зібралася неймовірна кількість журналістів. Причому не лише українських. Наприклад, на захід приїхали медійники з Білорусі і Казахстану. Ажіотажу не завадила навіть та обставина, що подія затрималася на три години через затримку авіарейсу ірландця внаслідок погодних умов.

На зустріч Макгрегор прийшов в оточенні численних охоронців і у формі та битках із логотипом Parimatch. Ірландець залишив свій автограф на стенді з боксерськими рукавичками і скоштував український коровай. Попри всю свою неоднозначну репутацію Макгрегор виявився приємним і усміхненим хлопцем, який залюбки відповідав на всі запитання і багато жартував.
Всю харизму і красномовство ірландця столичні журналісти відчули на собі, коли розпитували Конора про його враження від візиту в Україну, плани на наступний бій, бізнес поза ММА — зокрема, про його власний бренд віскі Proper 12, а також про деталі співпраці з Parimatch як офіційного амбасадора.
«Я дуже радий приїхати до України. Перше, що я помітив, — велика кількість бордів в аеропорту і по місту зі мною. Це дійсно приємно і мотивує. Я вибрав Parimatch, тому що вони амбітні і круті і вони вибрали мене! Український спорт, зокрема бокс, — це світовий феномен. Ломаченко, Усик та інші — справжні зірки і професіонали», — розповів на початку зустрічі Конор Макгрегор.
Очікувано, що перші запитання ірландцю стосувалися саме українського боксу. «Дуже добре знаю Василя Ломаченка. Йому слід спробувати себе в ММА. Вірю, що у нього все вийде. Боксерський поєдинок з Усиком? Ми в різних вагових категоріях. Я з радістю віддам йому свій пояс ММА, але йому краще займатися боксом.
Усик мав перейти в суперважку вагу. Він теж дуже великий майстер боксу. Буде дуже цікаво подивитися на нього в суперважкому дивізіоні», — сказав Макгрегор.
Не оминули своєю увагою журналісти і теми футболу. Виявляється, Макгрегор — великий фанат клубів «Манчестер Юнайтед» і «Селтік». А своє недавнє фото у футболці «Шахтаря» він прокоментував так: «Знаю «Шахтар», адже вони грають у Лізі чемпіонів проти «Манчестер Сіті» та інших команд. Жодного разу не бачив їхнього матчу, але ми щось придумаємо, щоб це виправити».
До речі, Макгрегор саме на прес-конференції дізнався, чим раніше займався Президент України Володимир Зеленський, і блискуче на це відреагував: «Зеленський раніше був коміком? Тепер усе навпаки. Люди слухають коміків і сміються з політиків».
Звісно, Макгрегор дав поради юним спортсменам. І щодо режиму, і щодо мотивації. «Люблю котлети по-київськи. Моя дівчина готує їх для мене. З напоїв люблю каву і воду. Це добре для спортсмена. У мене є дієтолог.
У мене було багато злетів і падінь. Згодом я навчився правильно тренуватися, їсти, дотримуватися режиму. Ми всі люди. Ти можеш програвати, але треба продовжувати працювати і віддаватися своїй роботі. Просто вір у себе», — сказав Макгрегор.
Ірландець заперечив чутки про завершення спортивної кар’єри: «Я заряджений продовжувати свою кар’єру в ММА. Ми стежимо за всіма суперниками. Але поки я не готовий назвати імен своїх найближчих суперників».
При цьому Макгрегор підтвердив, що думає і про своє життя поза спортом. Чим він займатиметься? Каже, йому цікавий бізнес, благодійні проекти. Можливо, він спробує свої сили в кіно.
«Конор Макгрегор уже майже рік є ключовим обличчям бренду Parimatch. Крім того, він яскравий спортсмен із величезною базою шанувальників по всьому світу. Привезти його в Україну, представити громадськості і фанатам було нашою давньою метою.
Як один із головних меценатів спорту України Parimatch прагне надихати спортивних ентузіастів і любителів. Тому зустріч із легендою UFC і нашим амбасадором прекрасно вписується в цю стратегію», — підсумував зустріч із зіркою представник Parimatch Вадим Місюра.

Святослав ВАСИЛИК, Укрінформ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».