Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 26 Жовтень 2018 16:36

Василь Ломаченко: я перезавантажуюся після травми

Rate this item
(0 votes)

Чемпіон світу за версією WBA у легкій вазі Василь Ломаченко, який готується до бою проти володаря титулу WBO пуерторіканця Хосе Педраси, розповів, що травма, яку він отримав навесні, надала йому перший у житті шанс відпочити.
За словами українського боксера, відновлення після травми тепер дає йому змогу перезавантажитися, повідомляє Klitschko-brothers.com.
«Я відпочивав шість місяців, забув безліч рухів та ударів, — сказав Ломаченко. — Нині перезавантажуюся, оновляю програму у себе в голові.

Можливо, мені був потрібен цей відпочинок, оскільки я тренувався із самого дитинства, мав дуже напружений графік в аматорах.
Тепер я достатньо відпочив і скучив за боксом. Хоча повернутися було психологічно непросто: необхідно було налаштувати себе на зміну розкладу, на тренування двічі на день.
Звичайно, після такої великої перерви я не можу одразу боксувати проти Майкі Гарсії, але Педраса — хороший варіант. Я поки не вивчив його стилю, подивився лише кілька коротких нарізок, але у мене ще є час».
Нагадаємо, об’єднавчий чемпіонський боксерський поєдинок Ломаченко — Педраса відбудеться 8 грудня у Нью-Йорку.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».