Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 14 Червень 2019 11:07

Паулу Фонсека залишає донецький "Шахтар"

Rate this item
(0 votes)

Португальський тренер Паулу Фонсека завершує свою роботу в донецькому футбольному клубі «Шахтар», який він очолював із 2016 року.
Про це повідомляє прес-служба ФК «Шахтар».
«Португальський тренер Паулу Фонсека завершує свою роботу в «Шахтарі». ФК «Шахтар» дякує Паулу Фонсеці та його тренерському штабу за чудову роботу. Бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі, нових яскравих досягнень і великих перемог», — ідеться в повідомленні.

«Йдучи, я бажаю «Шахтарю» повернутися додому. Бажаю продовжувати перемагати і ставати сильнішими. Я — більше не тренер «Шахтаря», але, як і раніше, є великим його уболівальником. Кожну гру я вболіватиму за «оранжево-чорну» сім’ю і чекатиму нових перемог.
Я приймаю новий виклик. Але Україна назавжди залишиться в моєму серці. Тут народився мій син, тут я провів три щасливих роки. Я не кажу «прощай», я кажу «до побачення», — зазначив Фонсека.
Паулу Фонсека очолив гірників 1 червня 2016 року і за 3 сезони став одним із найуспішніших тренерів в історії клубу. З командою він зробив 3 «золотих дублі» і повернув «Шахтарю» абсолютне лідерство в українському футболі.
За ці роки «оранжево-чорні» виграли 3 чемпіонські титули, 3 рази завойовували Кубок України і стали володарями Суперкубка України.
Символічно, що Паулу Фонсека йде з клубу непереможеним: разом із ним «Шахтар» виграв усі кубкові зустрічі й протягом 29 матчів не поступався в чемпіонаті України. Всього під керівництвом Фонсеки команда провела 139 поєдинків, в яких здобула 103 перемоги.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».