Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 25 Грудень 2015 13:51

Стоматологія на рейках

Rate this item
(0 votes)

В Одеській області з’явився стоматологічний вагон. Він курсує залізницею, зупиняючись як на великих станціях, так і у віддалених населених пунктах.
Перевозять вагон звичайним способом, приєднуючи до рухомого складу. За тиждень роботи співробітники «залізничної» стоматології встигають обслужити близько сотні людей. Ідея створення екзотичного стоматологічного кабінету на колесах належить адміністрації Одеської залізниці. Прес- секретар Одеської залізниці Ганна Канцер розповіла, що в Одесі працює стоматологія для працівників залізниці, проте діставатися туди їм не завжди зручно через графік роботи.
Керівництво Одеської залізниці взяло на себе завдання щодо створення стоматологічного вагона, в якому, до речі, можуть отримувати консультації та лікування не тільки працівники залізниці, а й мешканці Одеси та області.

Щоправда, для громадян, які не є співробітниками Одеської залізниці, лікування є платним. Щозміни за графіком прийом ведуть два фахівці і кілька медсестер.
Стоматологія на колесах уже побувала у Вапнярці та Котовську. Тепер лікарі планують відвідати м. Роздільну. Уточнити розклад можна на сайті Одеської залізниці.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».