Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 17 Сiчень 2020 12:57

Далакян готовий виступити у всесвітній боксерській суперсерії

Rate this item
(0 votes)

Організатор Всесвітньої боксерської суперсерії Калле Зауерлянд в інтерв’ю ЗМІ зазначив, що для проведення третього сезону WBSS розглядає чотири вагові категорії, в тому числі флайвейт (до 50,8 кг), де чемпіоном світу WBA є наш Артем Далакян.
Укрінформ попросив прокоментувати, чи готовий українець брати участь у Всесвітній боксерській суперсерії, його промоутера Юрія Рубана, менеджера Дмитра Єлисєєва та особисто Артема Далакяна.
«Артем готовий до об’єднавчих боїв. Ми неодноразово зв’язувалися з чемпіонами в його ваговій категорії за іншими версіями, але у їхніх команд були інші плани. Мовляв, проведемо обов’язкові захисти, а потім повернемося до розмови про організацію поєдинку за об’єднання титулів.

Далакян готовий зустрітись і з 24-річним чемпіоном світу WBC мексиканцем Хуліо Сезарем Мартінесом, і з 24-річним чемпіоном світу WBO японцем Косеї Танакі, і з 37-річним чемпіоном світу IBF південноафриканцем Моруті Мталане, який уперше завоював цей титул у 2009 році. Якщо Калле Зауерлянд готовий організувати нам об’єднавчі бої, ми серйозно розглянемо цю пропозицію.
Поки ж перед ним стоїть завдання провести успішний захист титулу в Україні 8 лютого. Нагадаю, суперником Далакяна буде венесуелець Хосбер Перес, а боксерське шоу відбудеться в Києві в КВЦ «Парковий», — вважає промоутер Артема Далакяна — Юрій Рубан.
«Якщо в Суперсерії братимуть участь чемпіони світу за іншими версіями, ми готові долучитися до битви за абсолютне чемпіонство. Артем готовий боксувати і в Японії, і в Європі, і в США, де він і завоював свій чемпіонський титул. Нехтувати можливістю об’єднати чемпіонські титули ми не станемо», — заявив менеджер Далакяна — Дмитро Єлисєєв.
«Всесвітня боксерська суперсерія — амбітний турнір, який непогано зарекомендував себе. Я мрію проводити об’єднавчі бої. Якщо на кону турніру стоятиме титул абсолютного чемпіона світу, буду максимально мотивований продемонструвати свої найкращі навички. Безумовно, моєю метою буде перемога в турнірі.
Але поки я зосереджений на найближчому завданні — своєму вже четвертому за рахунком захисті чемпіонського титулу. Хосбер Перес — міцний хлопець, який на багато що здатний. У мене вже почався найвідповідальніший етап підготовки — спаринги.
У підготовці до бою мені допоможуть п’ятеро спаринг-партнерів. А вже після поєдинку з Пересом можна більш предметно обговорювати можливість моєї участі в третьому сезоні WBSS», — розповів Артем Далакян.
Нагадаємо, WBSS (Всесвітня боксерська суперсерія) створено в 2017 році. Її мета — визначити абсолютного чемпіона світу (за всіма версіями) у певній ваговій категорії. Нині проведено два сезони. В першому сезоні перемогли наш Олександр Усик і британець Каллум Сміт. У другому — японець Наоя Іноуе і британець Джош Тейлор.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».