Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 06 Грудень 2019 15:22

WBC включила три бої Віталія Кличка до числа найбільш пам'ятних

Rate this item
(0 votes)

Дирекція Всесвітньої боксерської ради (WBC) оголосила список найбільш пам’ятних в історії боїв у суперважкій вазі, проведених під егідою організації.
До числа найбільш пам’ятних за версією WBC увійшли три бої за участю легендарного українського боксера, «вічного» чемпіона світу, мера Києва Віталія Кличка, повідомляє Klitschko-brothers.com.
Серед найбільш пам’ятних: бій Віталія Кличка проти Леннокса Льюїса, який відбувся в червні 2003 року, бій проти Коррі Сандерса у квітні 2004 року і поєдинок із Семюелом Пітером у жовтні 2008-го.

Нагадаємо, у червні 2003 року, ведучи за очками, український боксер отримав серйозну травму. Лікар зупинив поєдинок, а перемогу віддали Льюїсу.
24 квітня 2004 року Віталій Кличко зустрівся на рингу з кривдником свого молодшого брата Коррі Сандерсом. Захоплюючий за напруженням поєдинок завершився технічним нокаутом Сандерса у восьмому раунді.
У жовтні 2008 року Віталій Кличко переміг Семюеля Пітера. Нігерійський боксер здався після восьмого раунду, розуміючи, що продовжувати поєдинок немає сенсу. Завдяки цій перемозі вперше в історії чемпіонські пояси зосередилися в руках братів Кличків.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».