Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Середа Квiтень 24, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 29 Листопад 2019 14:52

Організатори назвали дату проведення бою Вайлдер – Ф'юрі

Rate this item
(0 votes)

Керівник Top Rank Боб Арум і Шеллі Фінкель, який представляє інтереси Деонтея Вайлдера, назвали дату проведення реваншу Вайлдер — Ф’юрі.
Реванш між американським чемпіоном світу за версією WBC у суперважкій вазі Деонтеєм Вайлдером і британським боксером Тайсоном Ф’юрі відбудеться 22 лютого 2020 року.
«Анонс вийде до Різдва, але бій точно відбудеться 22 лютого. Можете бути в цьому впевнені», — передає слова Арума Sport Arena.
«Всі питання, на зразок місця проведення бою, вирішимо в грудні, але 22 лютого — точна дата бою. Місце зустрічі поки не визначено, але я не переймаюся з цього приводу», — заявив Фінкель.

Нагадаємо, обов’язковою умовою для повторної зустрічі Ф’юрі і Вайлдера на рингу були перемоги обох боксерів у проміжних боях. Так, американський боксер захистив свій титул у боях із Домініком Брізілом і Луїсом Ортісом, а британець переміг німця Тома Шварца і шведа Отто Валліна.
Вайлдер і Ф’юрі свій перший бій провели в грудні 2018 року. Тоді поєдинок завершився внічию, незважаючи на два нокдауни, в які був відправлений Тайсон.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».