Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 08 Травень 2015 19:26

Мессі везе «БАРСЕЛОНУ» до Берліну

Rate this item
(0 votes)

Із високою імовірністю ім’я першого фіналіста футбольної Ліги чемпіонів уже відоме. «Барселона» в першому півфінальному поєдинку, що відбувся на стадіоні «Камп Ноу», розгромила знекровлену «Баварію» — 3:0. Суперник каталонців визначається у протистоянні «Ювентуса» і «Реала», і фінал цього двобою все ще є відкритим після домашньої перемоги туринців — 2:1.
Головна заслуга у тому, що мюнхенці мають мало шансів зіграти в берлінському фіналі Ліги чемпіонів, належить лідерові «блаугранас» Ліонелю Мессі. Понад годину німецький гранд, якому через травми Ар’єна Роббена і Франка Рібері доводиться в останніх матчах непросто, стримував атаки господарів. Ба більше, першу половину другого тайму «Баварія» може занести собі до активу — гра відбувалася на зустрічних курсах, і атаки гостей були не менш небезпечними за спроби каталонців, хоча жодна з таких активних дій не завершилася ударом у площину воріт.

Але на 77-й хвилині Мессі завдав першої пробоїни мюнхенському кораблю — аргентинцеві вдався філігранний удар у ближній кут приблизно з лінії штрафного, і бездоганний до цього моменту голкіпер Мануель Нойєр виявився безсилим. Ще за три хвилини Ліонель після пасу Ракітіча шедеврально розібрався з Боатенгом і перекинув м’яч через Нойєра. А вже на доданих арбітром хвилинах остаточний рахунок у контратаці встановив Неймар, який реалізував вихід сам на сам.
Чи вийде цього року іспанське «ель-класико» на міжнародний рівень, залежить від «Реала», який у першому таймі в Турині спромігся відповісти на ранній гол Морати (на 27-й хвилині забив Кріштіану Роналду), а по перерві не знайшов можливості відповісти на реалізований Тевесом пенальті.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».