Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 08 Лютий 2019 00:21

Мега шоу Black and White

Rate this item
(0 votes)

Впер­ше в Ук­раї­ну при­їхав на гас­тро­лі цирк із Ні­меч­чи­ни з но­вим ме­га­шоу Black and White.

В Європі дуже популярні циркові вистави, там не вважають, що цирк — це виключно дитяча розвага. Німецьке мегашоу переконає в цьому й українців.
 Цю нестандартну, інноваційну, іскрометну виставу з феноменальними спецефектами підготував режисер-постановник, колишній киянин, а нині мешканець Німеччини Дмитро Туркєєв.

Шоу починається з «Колеса смерті», аби глядачі вже на початку вистави зарядилися справжнім адреналіном. Екстремалам із Колумбії під керівництвом Крузадо Пардо Майкол Сміт невідома сила земного тяжіння, їх не лякає «Колесо смерті» й відсутність страховки.
Навіть у знавців циркового мистецтва перехоплюватиме подих від небезпечних стрибків на неймовірній висоті й шаленій швидкості гігантського колеса.
Величезною популярністю у глядачів користуються всесвітньо відомі ікарійські ігри. Цей цікавий, неординарний жанр акробатики зародився ще у ХІХ столітті. Його представлять Сібхату Медханіє Махарі та Гебрекідан Мікіале Атшбха, які приїхали зі спекотної Ефіопії.
Всесвітньо відомий артист із Мексики Алаін Алегріа на висоті 16 м продемонструє смертельно небезпечні трюки на унікальній трапеції. Одна з його витівок — балансування на стільці, встановленому на штейн-трапі. Це просто неймовірно, як йому вдається втриматися на такій підступній конструкції!
Лауреати Міжнародних циркових фестивалів у Парижі й Римі Марина й Олександр Крот танцюватимуть пристрасне танго разом із чотирилапими друзями. Коти й собаки відчувають кожен подих, кожен рух своїх наставників.
Уміють підкорювати серця глядачів молоді, талановиті, нестримні жонглери — випускники Київської муніципальної академії естрадного й циркового мистецтва Євген Пахолович, Владислав Гапанович, Максим Головченко. Синхронність у роботі з булавами, акробатичні трюки, силові прийоми — це неймовірне видовище.
Керівник номера «Зустрічні гойдалки» Євген Дідик отримав його у спадок від батьків. А літати на таких гойдалках почав із 14 років. Екстремальні трюки на гойдалках виконуються без страхувальних лонж. Тож Євген і його команда дивуватимуть публіку небезпечними, карколомними стрибками.
Зачаровуватиме глядачів і красива пара повітряних гімнастів на ременях — Ірина Галенчик і Владислав Дробінко. Оригінальні силові підтримки, неймовірні пластичні етюди у повітрі, шокуючі обриви виконуватимуться без усіляких ременів безпеки.
Родзинка програми — літаючі мотобайкери. Хлопці з Mad Flying Bikers — справжні професіонали, вони зуміли підкорити глядачів із багатьох країн світу та здобули чимало нагород на Міжнародних фестивалях.
Глядачів, які прийшли до цирку посміятися від душі, веселитимуть сучасні, запальні клоуни європейського рівня — випускники Київської муніципальної академії естрадного й циркового мистецтва.
 Вони вже встигли позаторік отримати приз глядацьких симпатій на Міжнародному фестивалі клоунів та мімів «Комедіада» в Одесі. А торік — спецприз на Київському міжнародному молодіжному фестивалі циркового мистецтва «Золотий каштан» від інтернаціонального артистичного агентства «Крезі Крейс» (США).

Олена КОСЕНКО

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».