Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 30 Грудень 2016 01:03

У чому зустрічати 2017-й?

Rate this item
(0 votes)

Щоб зустріч Нового року змогла задобрити його покровителя і принесла удачу в дім, для цього бажано підібрати відповідний одяг і правильно накрити стіл.
2017 рік Півня необхідно зустрічати в яскравих нарядах, які викликають асоціації з вогняною стихією. Відзначати Новий рік бажано у таких відтінках: рудий, коричневий, золотистий, жовтий, оранжевий, червоний, бордовий. Крім традиційних кольорів, можна і в зеленому, з блакитними або синіми відтінками.
Підійдуть легкі сукні з пишним подолом і брюки вільного крою, але бажано з натурального матеріалу. Безпрограшний варіант — зустрічати новий рік у червоному платті.

Зробити образ завершеним допоможуть ювелірні прикраси, якісна біжутерія та мініатюрні жіночі сумочки.
Зверніть увагу на перли і брошки. У цьому сезоні актуальні перлинні намиста різної довжини та об’єму. А брошка, мабуть, єдина прикраса, яку можна прикріплювати куди завгодно: і на легкі сукні, і на жакет, і пальто.
Однак одяг має бути скромним і стриманих тонів. Чим яскравіше вбрання, тим менше потрібно надягати прикрас, інакше великий ризик зустріти свято в образі папуги. Прикраси необхідно підбирати в тон до основного наряду.
Щодо взуття, то ідеальним варіантом будуть туфлі на стійкому підборі. Шпилька є класикою і ніколи не вийде з моди, але в таких туфлях неможливо комфортно зустріти свято.
Представникам сильної статі не варто переживати, адже їм цілком підійде традиційний костюм темного кольору. Наряд повинен бути акуратним — для покровителя 2017 року величезне значення має порядок.
Астрологи не рекомендують «модно» піднімати комірець сорочки на знак незалежності і впевненості в собі. Господар наступаючого року не потерпить конкуренції, залишаючи чільну роль за собою. Якщо до жінок покровитель прихильний, то чоловікам не дасть поблажок.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».