Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Субота, 16 Червень 2018 10:07

Нам – 100 років! (Вітання Президент Товариства Червоного Хреста України І. Г. Усіченко)

Rate this item
(0 votes)

Головному редактору
газети «Демократична Україна»
В. Е. Адаменку

Шановний Віталію Едуардовичу!
Від імені колективу та волонтерів Товариства Червоного Хреста України та від свого імені дозвольте щиросердно привітати Вас і Ваш колектив зі 100-річним ювілеєм газети «Демократична Україна».
Від душі бажаю колективу Вашої газети — процвітання та розвитку, а Вам — плідної праці, реалізації задумів та особистого щастя.

Завдяки Вашій щоденній праці вся Україна отримує ефективну платформу для якісного висвітлення найактуальніших новин, соціальних проблем і викликів сьогодення.
Як і Товариство, «Демократична Україна» саме протягом сторіччя плідно і віддано працює в нашій країні.
100-річний ювілей — це визначна пам’ятна дата, яка відображає довгий і славетний шлях, пройдений кількома поколіннями творчого колективу газети, усі складнощі та проблеми, які Ви подолали та перетворили на досягнення.
Висловлюючи надію на подальший успішний розвиток Вашої газети, я переконаний, що дружні та плідні відносини між Товариством Червоного Хреста України та «Демократичною Україною» укріплятимуться та розвиватимуться у майбутньому.
Ми вдячні, що із самого початку свого створення на сторінках Вашого видання висвітлювалися факти щодо гуманітарної підтримки з боку Червоного Хреста уразливого населення України та постраждалих від надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів.
Ще раз приміть мої найщиріші привітання з ювілеєм. Бажаю Вам і Вашому колективу безпечної роботи, подальшого творчого розвитку і відданості принципам нелегкої журналістської праці!

Президент Товариства
Червоного Хреста України
І. Г. Усіченко

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».