Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ЗУСТРІЧІ — ЩОКВАРТАЛУ
Зустрічі Президента України з представниками великого бізнесу проходитимуть щокварталу. Як повідомили в прес-службі глави держави, таку домовленість досягнуто в середу під час зустрічі Віктора Ющенка з представниками великого бізнесу. Під час заключного слова на зустрічі Президент запропонував акцептувати Меморандум про співпрацю.

Мета ухвалення документа — розвиток сприятливого бізнес-середовища і забезпечення стабільного розвитку національної економіки.
Глава держави подякував бізнесменам за цікаві корисні думки, висловлені під час зустрічі. Йдеться про розвиток вітчизняного фондового ринку, впровадження ринкових земельних відносин, удосконалення регуляторної політики, вирішення проблем з рейдерством і правами на власність в Україні. «Ці думки — державні по ролі й знаковості»,— наголосив Віктор Ющенко. За його словами, наступна зустріч із представниками бізнесових кіл України буде присвячена одній з цих тем. Адже їм слід додати державного звучання і вирішувати на державному рівні,— передає УНІАН.
Президент доручив першому заступникові глави Секретаріату Олександрові Шлапаку для підготовки наступних зустрічей і підтримки постійного діалогу «влада — бізнес» сформувати робочу групу, до якої, за бажанням, запросити представників ділових кіл.
За попередніми домовленостями, зустрічі Віктора Ющенка з представниками великого бізнесу проходитимуть раз на квартал. «Якщо за цим столом будуть сформовані ініціативи, на них знайдеться реакція й в парламенті, і в уряді»,— переконаний Президент України.
також у паперовій версії читайте:
  • СТВОРЕНО МЕГАБЛОК
  • ЛУЦЕНКО: «УСЕ В РУКАХ ВИБОРЦІВ»
  • КОХАЙМОСЯ!
  • ЯК ЛЕГКО СТАТИ ЩАСЛИВИМИ...
  • УКРАЇНА — ОЧИМА ДІТЕЙ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».