Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЗИМА НАМАГАЄТЬСЯ НАДОЛУЖИТИ ПРОГАЯНЕ
Учора через посилення вітру з обмеженнями для заходу суден працювали Одеський та Скадовський морські торговельні порти.

Та незважаючи на снігопад, проїзд автомобільного транспорту дорогами загального користування країни, включаючи гірські перевали, забезпечено.
Через складні погодні умови (сніг і сильні пориви вітру) у дванадцяти областях знеструмлено 247 населених пунктів.
У столиці розгулялась негода. Особливо на неї скаржилися ті, чия робота безпосередньо залежить від того, наскільки розчищені й просторі наші дороги, зокрема працівники «швидкої допомоги»: «Через те, що рух на дорогах утруднений, не всі «швидкі» встигають вчасно добратися на місце,— нарікають медики.— Проте викликів не більше, ніж завжди. Якби температура опустилася до мінус 30, точно був би сплеск».
Хоча на затори на дорогах скаржаться всі, начальник відділення профілактики столичної ДАІ Євген Кравець заявив журналістам, що негода не вплинула на рух громадського транспорту: «Кількість аварій, як у звичайні дні. На щастя, наші водії поводяться уважно».
«Сніжно буде до середини цього тижня,— розповіла провідний синоптик Укргідрометцентру Валентина Лащенко.— Вночі температура повітря опуститься до рекордних цього року позначок — від 15 до 18 морозу. Вдень затримається на 3–8° морозу. Наприкінці цього тижня потеплішає. Вночі до 3–10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла».
Тим часом у Криму попереджають про небезпеку сходження лавин у горах. Тут очікують пориви вітру до 15 метрів на секунду.

ДО ЧОГО ПРИЗВЕДЕ КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ КИЄВА?
Київський БЮТ виступив із різким засудженням ініціативи заступника Київського міського голови пана Довгого про передачу майна «Київенерго» — «Київтеплоенерго». «Непродумані, безвідповідальні плани владної команди Черновецького щодо термінової передачі комунального майна, що знаходиться в управлінні АТ «Київенерго», на баланс комунального підприємства «Київтеплоенерго», що існує тільки на папері, може призвести до колапсу в системі теплопостачання міста і непрогнозованих фінансових наслідків для міського бюджету»,— йдеться в повідомленні прес-служби блоку.

На думку бютівців, «за заявою Довгого стоїть план передачі найрентабельніших активів енергетичного комплексу міста (найперше ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6) в управління комерційним структурам, у яких представлені інтереси родини Черновецького та одного з впливових бізнесменів від Партії регіонів. Боргові зобов'язання АТ «Київенерго» перед Світовим банком за кредитом 240 мільйонів євро буде перекладено на міський бюджет».
Як підтвердження того, що місцева влада не має наміру займатися реальним управлінням «Київтеплоенерго», у заяві повідомляється про те, що «нині не сформовано керівний склад цього підприємства, відсутні офісні приміщення, не відпрацьована процедура передачі майна, питання переходу на іншу роботу тисяч працівників «Київенерго» і безліч інших проблем. Крім того, за будь-якої реструктуризації компанії, згідно з умовами кредитного договору зі Світовим банком, уся сума кредиту має бути погашена достроково за рахунок бюджетних коштів».
До речі, як ми розповідали раніше, перший заступник голови Київміськдержадміністрації Анатолій Голубченко заявив, що столична влада не відключатиме від комунальних послуг киян, які не сплатили за новими тарифами. Але при тім додав: якщо відключатимуть комерційні структури, мерія за це не відповідає...
також у паперовій версії читайте:
  • ЦІНИ НА «КВАДРАТНІ МЕТРИ» ЗАВИЩЕНО
  • ПРИВАТНІ КОПАЛЬНІ — ШЛЯХ ДО УСПІХУ?
  • «СВЯТКУВАЛИ» НА ПОЖЕЖІ
  • УПЕРЕД, ДО ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ!
  • ПАМ’ЯТНИК УБИТИМ ОДНІЄЮ КУЛЕЮ
  • І ЗНОВ МАЙОР ПОЛІЗЕ ПІД ДИВАН?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».