Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СПОРУДЖУЄТЬСЯ НАЙБІЛЬШИЙ У КИЄВІ МІСТ
На сьогодні будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро в Києві профінансовано в обсязі близько двох мільярдів гривень.

Про це повідомив головний інженер Південно-Західної залізниці Володимир Тягурський під час об'їзду об'єктів будівництва в столиці керівниками Міністерства транспорту України, «Укрзалізниці» спільно з представниками Кабінету Міністрів.
За його словами, гроші витрачено на аванси — закупівлю необхідних матеріалів й обладнання, а також на поточні роботи. Він зазначив: перший потяг по цьому переходу має пройти до кінця наступного року, хоча об'єкт здаватиметься згідно з планом будівництва в 2008 році.
Відповідно до Генерального плану розвитку Києва Подільський мостовий перехід стане найбільшим з-поміж шістьох мостів через Дніпро в столиці. Він з'єднає прямим транспортним сполученням правобережну частину міста з Трухановим островом і районом лівого берега «Воскресенка», розвантажить інші мости в Києві, забезпечить вихід метрополітену з центральної частини міста на лівобережні райони.
Довжина мостового переходу — сім кілометрів, заплановано три смуги для руху автотранспорту в обох напрямках і чотири станції метрополітену, які будуть розміщені на трасі. На мостовому переході передбачено дві транспортні розв'язки: на півострові Рибальському і на Трухановому острові.
Спорудження мосту розпочалося 28 грудня 2003 року.

ПАРТІЯ «РЕФОРМИ І ПОРЯДОК» ІДЕ В ОПОЗИЦІЮ
Ця політична сила переходить в опозицію до нинішнього уряду і так званої «антикризової коаліції». Як повідомили в прес-службі ПРП, таке рішення ухвалила головна рада партії на своєму засіданні.

«Прихід до влади таких сил, як Партія регіонів і Комуністична партія України, свідчить про пряму загрозу демократії, національно-культурній самоідентифікації, розвитку нації і фундаментальним основам української державності»,— наголошується в повідомленні прес-служби.
На думку членів партії, «як ніколи реальною стала загроза можливості ревізії статусу державної мови, унітарності держави, зовнішньополітичного курсу, основ громадянського суспільства. Ліберальні досягнення в економіці зводяться нанівець вже першими рішеннями нового уряду».
«Виходячи з ситуації, що склалася в Україні, враховуючи серйозність загроз національно-демократичним і ліберальним цінностям, що виникли перед державою, партія «Реформи і порядок» вважає, що підтримувати новий уряд Януковича було б неправильно й аморально. Це суперечило б основоположним принципам, на яких партія будувалася, і які вона відстоювала всі дев'ять років свого існування»,— зазначено в повідомленні.
Головна рада партії «Реформи і порядок» також заявила про необхідність об'єднання всіх патріотичних сил заради подолання наявних загроз й ухвалила рішення провести з'їзд партії до 1 грудня 2006 року.
також у паперовій версії читайте:
  • У ЯКІЙ КРАЇНІ ХОЧУТЬ ЖИТИ МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ?
  • ГУЦУЛЬЩИНА: «КАРТОПЛЯНИЙ» ФЕСТИВАЛЬ
  • ДОНЕЧЧИНА: АВАРІЯ НА «СТИРОЛІ»
  • БУДИНОК ДЛЯ СТАРТУ В ЖИТТЯ
  • 100 МІЛЬЙОНІВ «ВІДПОЧИВАЛИ В ТІНІ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».