Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ТЕЛЕВІЗОР-РУЙНІВНИК

А ще краще — замінити телевізор на музичний центр.
Друга і серйозна (особливо для жінок) проблема — побутові клопоти. Після роботи по дому жінка хоче тільки одного — швидше лягти спати. Чоловіки мають допомагати своїм обраницям, наголошують спеціалісти. Це не тільки дасть змогу знайти час на секс, а й зміцнить стосунки.
Багатьом у їхньому інтимному житті заважає стрес. Він не дає повністю розслабитись й може швидко перейти в депресію. Для того щоб пом'якшити шкідливу дію реальності на психіку, рекомендується бути послідовнішими в діях і не зациклюватись на проблемах.
Невідкладні й важливі справи теж забирають дорогоцінні сили. Прагніть контролювати ваш час і, якщо робота справді «відбирає» завелику частину життя, краще її змінити або вибрати менш напружений графік. Гроші-грішми, але ви ризикуєте втратити кохану людину.
Останній пункт — це друзі, які з'являються завжди не вчасно. Вони також вимагають до себе уваги й часу. Поставте собі за правило, що хоч би один день на тиждень присвячуватимете своїй коханій людині. Можете навіть відключити засоби зв'язку, щоб нікому нічого не пояснювати по десять разів, повідомляється на сайті oglyadach.com.


СХУДНУТИ ДОПОМОЖЕ БАКЛАЖАН
Баклажан не може похвалитися великим умістом вітамінів і мінералів, але у нього є чимало інших переваг. Насамперед — ніжна клітковина. В організмі людини вона відіграє важливу роль в підтримці життєдіяльності корисної кишкової мікрофлори й зниженні гнильних процесів у кишківнику. Цим клітковина спричиняє сприятливу дію на процеси травлення.
Дієтична цінність баклажана визначається також високим умістом у ньому солей калію, що впливають на діяльність серця і стимулюють виведення рідини з організму. Тому його рекомендують використовувати у харчуванні немолодих людей. Корисний баклажан і при подагрі, оскільки сприяє видаленню з організму сечової кислоти. Зважаючи на невелику калорійність цього овочу, його слід уводити в дієту огрядних людей.
Баклажани здатні знижувати рівень холестерину в крові, але за умови тривалого і постійного вживання: людина, яка хворіє на атеросклероз, має щоденно споживати якусь страву з баклажанів.
Однак потрібно мати на увазі, що в шкірці перезрілих плодів міститься велика кількість шкідливої речовини — соланіну, тому їх треба обов'язково обчищати, передає Укрінформ.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЗНАХІДКИ
  • ФАКТИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».