Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ВІН ХОТІВ БОКСУВАТИ З КЛИЧКОМ?..
Результат 12-раундового поєдинка за статус обов’язкового претендента на титул чемпіона світу за версію IBF у суперважкій вазі між російським боксером Султаном Ібрагімовим і американцем Реєм Остіном буде опротестовано. Згідно з рішенням суддів, підсумком протистояння стала нічия.

Про незадоволення результатом бою, внаслідок якого Ібрагімову доведеться тимчасово забути про перспективу зустрічі з Володимиром Кличком, зая-вив менеджер російського боксера Борис Грінберг. Передбачається, що найближчим часом негативні емоції буде втілено в юридичну форму.
Срібний призер Олімпійських ігор 2000 року Султан Ібрагімов старанно готувався до поєдинку проти Рея Остіна на прізвисько Людина Дощу. Американець довго уникав зустрічі з сильним суперником.
Ібрагімов домінував аж до десятого раунду, коли Султан опинився на підлозі після лівого бічного удару американця. Одинадцятий раунд минув у рівній боротьбі, а в дванадцятому Ібрагімов додав і діяв активніше за свого суперника.
За підсумками поєдинку думки суддів розділилися: один вирішив, що сильнішим був американець з рахунком 114:112, другий виставив рахунок115:111 на користь Ібрагімова, третій вважав, що поєдинок був рівним — 113:113. У результаті бій завершився внічию.
Російська сторона побачила в цьому рішенні змову, організовану Доном Кінгом. Саме промоутерська компанія Кінга займається організацією боїв Рея Остіна.
«Нас усе це дуже розчарувало, — говорить менеджер Ібрагімова Борис Грінберг. — Вони пограбували нашого боксера. Султан розуміє це чудово. Неясно, на що саме орієнтувалися судді, коли ухвалювали рішення. Їх замінили перед боєм спеціально для того, щоб вердикт влаштував Дона Кінга, з яким Султан Ібрагімов свого часу відмовився підписувати контракт», — сказав Грінберг.
Втім, очікувати на успіх апеляції команді росіянина навряд чи варто. Швидше за все, легальні процедури, організовані Грінбергом, Ібрагімовим і компанією закінчаться нічим. Якщо протест розглядатиметься у відповідній спортивній інстанції, вона неодмінно візьме до уваги і думку Дона Кінга.
Невизначеність з ім’ям наступного суперника змушує нашого співвітчизника Володимира Кличка шукати інших опонентів для добровільного захисту титулу. Ще в травневому інтерв’ю для свого офіційного сайту молодший з Кличків заявив. що не хоче робити довгих пауз і наступний поєдинок планує провести вже у жовтні на нью-йоркській арені «Медісон Сквер Гарден». Можливо, тепер плани найкращого українського суперважковаговика зазнають змін.
також у паперовій версії читайте:
  • «ДИНАМО» І РОДРИГО: ЩЕ П'ЯТЬ РОКІВ РАЗОМ!
  • «ЮВЕНТУС» БІЛЬШЕ НЕ ПРОДАЄТЬСЯ
  • «БАРСЕЛОНА»: «У НАС ЦИХ САВІОЛ...»
  • «ФЕНЕРБАХЧЕ»: НЕЩАДНИЙ ДО ФАРЕРЦІВ, ЛАГІДНИЙ ДО...
  • ТРИ МЕДАЛІ ДО ДОЩУ
  • У ЗБІРНІЙ БРАЗИЛІЇ — ПЕРШИЙ «УКРАЇНЕЦЬ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».