Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
НАЙБІЛЬШИЙ КРУЇЗНИЙ ЛАЙНЕР ВИРУШАЄ У ПЛАВАННЯ

Потім лайнер перетне Атлантику і працюватиме на Карибських круїзах.
Довжина корабля — 339 метрів, ширина — 56 метрів, висота — 72 метри. Він коротший на шість метрів від знаменитої Queen Mary-2, але за іншими параметрами перевершує це судно. Водотоннажність корабля — 160 тисяч тонн. Док, у якому знаходиться корабель, лише на три метри ширший за корпус корабля і на 12 метрів довший. На борту лайнера розміщені басейни, аквапарк, стіни для скелелазіння, бари, ресторани і розважальні центри.
Корабель-гігант здатний вмістити 4375 пасажирів, не рахуючи членів команди. До речі, квитки вже продаються: найдешевший у «внутрішній» каюті коштує 1049 доларів. Одне місце за тижневу подорож обійдеться у три тисячі доларів. Розклад круїзів корабля розписано на два роки вперед.
Вважається, що круїзний лайнер «Freedom of the seas» залишатиметься найбільшим кораблем до 2009 року.


ЗАМІЖЖЯ СПРИЯЄ ОЖИРІННЮ
Під час спільного життя партнери переймають звички одне одного, як хороші так і погані. Переїзд до бой-френда може негативно позначитися на комплекції жінки. Прагнучи догодити своєму партнерові в «медовомісячний» період спільного проживання, жінки їдять більше нездорової їжі й часто набирають вагу. А ось чоловікам йде на користь ділити вміст холодильника з жінкою, котра піклується про здоров'я. Їхня дієта стає повноціннішою, коли вони відмовляються від холостяцького життя, повідомляє Укрінформ із посиланням на The Times.
Коли партнери пристосовуються до харчових звичок одне одного, чоловіки починають вживати більше овочів і менше солодкого та жирного, йдеться у звіті дослідницького центру харчування людини з університету Ньюкасла. Жінки загалом вживають більше м'яса, незбираного молока, насичених соусів і калорійних продуктів. Однак вплив жінки на режим харчування пари — сильніший.
Крім того, жінки частіше звертаються до їжі за розрадою, коли перша радість від спільного життя затухає, більше їдять під час емоційного стресу і набирають у вазі, якщо стосунки розриваються. Звіт складено дієтологом Амелією Лейк, на основі огляду досліджень, проведених у Великій Британії, Америці та Австралії.
Для чоловіків і жінок їжа набуває все більш символічного значення, коли вони починають жити разом. Для багатьох пар спільне харчування — важлива частина уявлення про сімейне життя. За словами Лейк, «шлюб або спільне проживання найчастіше супроводжуються переходом від підліткового перекушування або приготування їжі для себе однієї до започаткування сімейної самосвідомості».

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ДИВА
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».