Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПИСЬМЕННИЦЯ ВИНАЙШЛА ДИСТАНЦІЙНИЙ АВТОГРАФ

За допомогою комп’ютера і телекамер пані Аттвуд може розмовляти з читачем, котрий перебуває в книгарні або на книжковому ярмарку. Коли читач просить у Маргарет Аттвуд автограф і пояснює, який саме напис він хотів би побачити на своєму примірнику книги, письменниця виконує його прохання за допомогою інтерактивного пір’яного дисплея (на якому залишається слід від ручки, немов на аркуші паперу). Дисплей через Мережу пов’язаний з маніпулятором, який синхронно повторює підпис на книзі.
Система LongPen пройшла перші випробування і незабаром відбудеться її офіційна презентація на книжковому ярмарку в Лондоні. Пані Аттвуд перебуватиме в себе вдома в Канаді й, як заявлено, вперше роздаватиме автографи на книгах через океан.
Однак не всі письменники зраділи її винаходу. Вони побоюються, що нововведення «знищить» добру традицію турів авторів містами, аби безпосередньо зустрітись зі своїми шанувальниками.
Проте Маргарет вважає, що в багатьох випадках LongPen допоможе їй заощадити час на перельотах і просто зберегти фізичні сили, даючи змогу дарувати пам’ятні записи на обкладинках книг багатьом читачам, повідомляють рodrobnosti.com.ua.


КУРЧАТІ ЗРОБИЛИ ШТУЧНЕ ДИХАННЯ
У Великій Британії курчаті пощастило вижити завдяки своїй господині. Вона зробила пташеняті штучне дихання, чим врятувала його від смерті, повідомляє Укрінформ із посиланням на MIGnews.com.ua.
Меріан Морріс знайшла Бу-Бу — пернату улюбленицю свого сина, коли та плавала головою вниз у ставку. Не думаючи ні миті, колишня медсестра відразу ж прийшла на допомогу маленькому створінню.
«Я кілька разів вдихнула струмінь повітря йому прямо в дзьоб, і воно розплющило очі. Залишалось лише як слід зігріти курча, і воно остаточно отямилося»,— розповідає Меріан.
Бу-Бу отримала таке смішне прізвисько тому, що вельми полохлива. Господарі вважають, що саме ця риса ледве не коштувала їй життя — потрапити у ставок пташеня могло тільки з переляку. Зараз Бу-Бу одужує, а її господарі ретельно стежать за своєю улюбленицею.

також у паперовій версії читайте:
  • УСМІХНІТЬСЯ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЧАЙНВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».