Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ОЙ, МОРОЗ, МОРОЗ...
На території країни й надалі погоду визначатиме активний арктичний циклон. Цими днями спостерігатимуться складні погодні умови: снігопади, хуртовини. 20 січня у східній половині очікуються сильні снігопади та хуртовини, а на крайньому півдні — налипання мокрого снігу, ожеледь. Пориви вітру сягатимуть 15–22 метрів за секунду, 20 січня у східній половині — місцями 25 метрів. У гiрських районах Карпат є небезпека сходження снігових лавин.

Через різке похолодання обмерзли 22 стволи на 16 вугільних шахтах Донецької й Луганської областей. «Це пов'язано з недостатньою підготовкою вугільних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період. Міністерство палива та енергетики України не повною мірою профінансувало заходи щодо заміни, ремонту і модернізації теплоенергетичного устаткування, а також готовності систем теплопостачань»,— сказав начальник управління Держпромгірнагляду Геннадій Суслов.
За температури нижче від нормативної спуск людей у шахту забороняється, копальні працюють тільки в режимі підтримки життєдіяльності.
За дорученням міністра транспорту та зв'язку України Віктора Бондаря, на підприємствах Мінтрансзв'язку оперативні групи-штаби з реагування на надзвичайні ситуації працюватимуть в особливому режимі.
Аби уникнути небезпеки пожеж, посилено контроль за дотриманням вимог правил пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних приладів і електроустановок.
А в столиці вчора сталася надзвичайна подія — від теплопостачання було відключено всі будівлі, розташовані на вулицях Саксаганського, Жилянській, Володимирській, Тарасівській, Гайдара і Толстого.
Як повідомили в Департаменті громадських зв'язків АК «Київенерго», через зовнішню корозію металу трубопроводу пошкоджено тепломагістраль. Для ліквідації аварійної ситуації створено міський штаб, мобілізовано аварійні бригади «Київенерго».

У КАМЕРИ ТИМОШЕНКО І КОЛЕСНИКОВА ВОДИТИМУТЬ ЕКСКУРСІЇ
Співробітник Лук'янівської в'язниці в Києві Микола Ярошенко отримав у спадок 4,5 мільйона доларів. Всі гроші він має намір витратити... на в'язницю. За словами спадкоємця, гроші він отримав «від алмазного магната з ПАР, якого звуть Соломон Ховард».

Він планує зробити у СІЗО музей і водити екскурсії в камери Юлії Тимошенко і Бориса Колесникова, пише «Комсомольская правда».
«Буде дуже цікаво. Зберемо експонати — відмички, маляви (листи ув'язнених на волю) тощо. Екскурсоводами будуть колишні працівники ізолятора, які вийшли на пенсію. Покажемо камери, де сиділи Тимошенко і Колесников. Ще можна організувати в'язничний туризм. Наприклад, втомилася людина від повсякденності, хочеться чогось такого — а ми її в камеру та на тюремний пайок. «Відпочине» і швиденько зрозуміє, що на волі будь-які проблеми — не проблеми»,— поділився планами Ярошенко, наголосивши: «Музей створюю найперше для школярів. Показувати їм, що в криміналі немає ніякої романтики».
також у паперовій версії читайте:
  • РОСІЙСЬКИЙ БТР БЛОКУЄ МАЯК
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • ЄБРР ПІДТРИМАЄ УКРАЇНСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА
  • НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ — ВУГІЛЛЯ
  • ПЕРЕРАХУЄМО «РОГИ» — БУДЕМО З М'ЯСОМ
  • ЯКЩО ЗЛОДІЯ НЕ ВПІЙМАЛИ — ЗБИТКИ ВІДШКОДУЮТЬ
  • МОЖЕ, «ЧОРНИХ МЕТАЛІСТІВ» ПОМЕНШАЄ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».