Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КЕЙТ МОСС ВІДВІДАЄ БРИТАНСЬКИХ СЛІДЧИХ

Нагадаємо, що торік світ обійшли фотографії, на яких знаменита модель нюхала кокаїн, що призвело до серйозного скандалу і розриву кількох важливих для неї рекламних контрактів.
Після цього Кейт Мосс публічно попросила вибачення за своє захоплення і пройшла тримісячний антинаркотичний курс у одній зі спеціалізованих американських клінік.

НАЙСЕКСУАЛЬНІШІ ФОТОМОДЕЛІ РОКУ
Найвідоміший Інтернет-портал, що спеціалізується на інформації з модельного бізнесу, оприлюднив список двадцяти п'яти найсексуальніших фотомоделей світу за 2005 рік. Його сформували на підставі думок редакторів глянцевих журналів, спеціалістів з кастингу та фотографів, повідомляє m1stereo.tv.
Перше місце посіла модель, а тепер телеведуча Хайді Клум, котра є тілом відомої марки нижньої білизни Victoria's Secret. Друга позиція рейтингу належить бразильській красуні, подрузі Леонардо Ді Капріо — Жізель Бундхен, яка за кожен вихід на подіум отримує не менш як п'ятдесят тисяч доларів. Третю сходинку за собою закріпила ще одна бразилійка — Адріана Ліма.
Не пощастило Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс, котрі не потрапили навіть у першу десятку рейтингу: Мосс опинилась на вісімнадцятому місці, а Кемпбел — на дванадцятому.


ЧЕКАЮТЬ НА ПОПОВНЕННЯ?
Леонід Агутін і Анжеліка Варум планують мати ще одну дитину. Нагадаємо, у зоряної пари є донька Ліза, і тепер вони мріють про сина.
Про це подружжя розповіло під час концерту в одному з пітерських ресторанів, пише газета «Життя». Агутін сказав дружині, що до наступного Нового року чекає від неї оригінального подарунка — спадкоємця.
За словами очевидців, після кількох келихів вина музикант розчулився і почав цілувати кохану дружину прямо на сцені.
Услід за поцілунками була промова, у якій музикант сказав: «Дуже хочу, щоб у нас народився син!» Анжеліці ідея сподобалась, принаймні вона не заперечувала й обіцяла «старатися», повідомляють dni.ru.

ЧОМУ СТРАЖДАЄ ГАРІ ПОТТЕР?
Автор серії всесвітньо відомих романів про пригоди юного чарівника Гарі Поттера заявила, що своєю трагічною долею чародій зобов’язаний трагедії, що відбулась в сім’ї самої Роулінг. Першу книгу письменниця написала після того, як померла її мати. Цим пояснюється те, що головний персонаж рано втратив батьків, повідомляє «Оглядач».
Мати Джоан Роулінг, Енн, померла 1990 року. Їй було лише 45. Хвороба, що спричинила смерть, почалася за десять років до цього. Стан здоров’я жінки так і не дозволив їй дізнатися, що її дочка стане такою успішною письменницею.
«Я знала, що пишу про Гарі Поттера, тоді як моя мати вмирає. Я ніколи не розповідала їй про свого персонажа»,— заявила британська письменниця в інтерв’ю одному з місцевих журналів.
Самій Джоан у момент смерті близької людини було 25 років. «Жодного дня не минає без того, щоб я не думала про неї,— говорить автор.— Я так багато маю їй сказати, але це неможливо».
Нагадаємо, що у всьому світі продано понад триста мільйонів томів про юного чарівника. За мотивами романів знято чотири фільми. Дорослі й діти з нетерпінням чекають виходу сьомої, останньої, частини чарівної книги.

ЕЙНШТЕЙН НЕ БУВ БЕЗСРІБНИКОМ
Знаменитий вчений Альберт Ейнштейн захоплювався не лише фізикою і аж ніяк не був ідеалістом та безсрібником, як вважалося раніше. Він грав на біржі, й досить успішно. У США знайшли акції великої мережі крамниць, що належали авторові теорії відносності.
1930 року, коли Ейнштейн приїхав до Америки, його зарплата становила три тисячі доларів. За 20 років біржових спекуляцій свій скромний стартовий капітал учений перетворив на чверть мільйона доларів.

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».