Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
У БРИТАНІЇ З'ЯВИВСЯ БЕТМЕН
Людина, вбрана в костюм Бетмена, безкорисливо допомагає жителям британського міста Шеффілда (графство Йоркшир), наслідуючи головного героя знаменитих коміксів. При цьому, як й у випадку з містичним персонажем, не відомо, хто саме ховається під маскою нової міської знаменитості, повідомляє РБК-Україна.

Шеффілдський Бетмен вже встиг попрацювати в безплатній їдальні, дитячій лікарні, а також пожертвувати 10 тис. фунтів стерлінгів (майже 15 тис. доларів) на доброчинність. Хто ця людина і навіщо вона витрачає свій час на добрі справи в такий незвичайний спосіб, ніхто з міських жителів відповісти не може, оскільки чоловік ніколи не знімає маски, а коли розмовляє, то змінює голос, додаючи фальшивий американський акцент.
«Супергерой» погодився зустрітися з місцевими журналістами й пояснив, що не бажає розкривати таємниці, оскільки «добрі справи набагато важливіші». «Мені байдуже, якщо хтось думає, ніби я божевільний. Якщо я надихаю людей на добрі справи й спонукаю віддавати гроші на доброчинність напередодні Різдва, то це того варте,— каже таємничий незнайомець.— Не потрібно бути супергероєм або дуже багатою людиною, щоб зробити щось путяще».

ВИКЛИК ФІНАНСОВІЙ КРИЗІ
Аби захиститися від глобальної фінансової кризи, британець Марк Бойл вирішив відмовитися від грошей. Він має намір прожити рік без готівки і кредиток, повідомляє Укрінформ із посиланням на АР.
Бойл спалив свою кредитну картку, позбувся грошей і заявив: «Це мій особистий виклик фінансовій кризі. Харчуватимуся тим, що знайду або зірву з дерева. Яблуня кредитки не вимагатиме. У крайньому разі друзі допоможуть. Якщо хтось захоче приєднатися, я не заперечуватиму».
За умовами експерименту, чоловік може найматися вантажником або чорноробом, але братиме за свою роботу лише натуральну оплату: продукти або теплий одяг. Аби не витрачатися на квартиру, винахідливий англієць оселився в старенькому трейлері.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • РЕКОРДИ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».