Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КЛАДОВИЩЕ НА МІСЯЦІ
Американська похоронна компанія, що спеціалізується на запуску капсул з прахом померлих на орбіту нашої планети, почала приймати замовлення на поховання на Місяці, повідомляє РБК-Україна.

«Перший рейд маємо намір здійснити 2010 року, а тепер лише приймаємо замовлення,— каже Чарльз Чафер, засновник і президент компанії «Celestis».— Загалом ми можемо доправити туди близько п'ятьох тисяч капсул».
На поверхні супутника Землі компанія планує зробити кладовище, яке в майбутньому зможуть відвідати рідні і близькі померлих. «Celestis» уклала договори на транспортування з приватними компаніями «Odyssey Moon» і «Astrobotic Technology», які нині працюють над організацією комерційних рейсів на Місяць.

ПОВЕРНУЛИ «ЗАНАЧКУ»
Американська charity shop (крамниця, що торгує уживаними речами, а виторг спрямовує на добродійні цілі) повернула понад 7,5 тис. доларів чоловікові, який випадково віддав для продажу пару старих черевиків разом із захованою у них «заначкою», повідомляє Ananova.
Гроші в черевиках знайшла іммігрантка з Болгарії Теодора Петрова в доброчинній крамниці в Ілінойсі. Вона передала їх менеджерові закладу, якому вдалося дізнатися адресу дарувальника взуття за клаптиками паперу всередині коробки.
Родина, яка отримала назад свої гроші, віддячила Теодорі Петровій за чесність особливим подарунком.

ПРИЧИНА РОЗЛУЧЕННЯ — ВІРТУАЛЬНА ЗРАДА
Нещодавно у Великій Британії вперше у світі сім'я розлучилися через віртуальну зраду, повідомляє РБК-Україна.
28-річна Емі Тейлор і 40-річний Дейв Поллард, які живуть у графстві Корнуолл, познайомилися в Інтернеті. Вони були гарячими прихильниками онлайн-гри «Second Life» — «другий світ», у якій гравці створюють персонажі, що копіюють їх самих і можуть спілкуватися між собою. Спільне захоплення настільки зблизило чоловіка і жінку, що 2005-го вони офіційно одружилися.
Однак Інтернет, який пов'язав долі закоханих, став також причиною їхнього розлучення. Одного дня місіс Тейлор, повернувшись додому з роботи, застала чоловіка за віртуальним спілкуванням з повією в тій самій грі. За словами жінки, бачити це їй було дуже боляче, вона не могла повірити, що чоловік здатен на такий підлий вчинок.
«Він не надав цьому значення, а я не могла зрозуміти, чому мене це розлютило. Він сказав, що я роблю з мухи слона, спробував звинуватити в усьому мене через те, що я не приділяю йому достатньо часу»,— розповіла британка.
Того разу подружжю вдалося залагодити конфлікт. Однак згодом Емі застала чоловіка за тим самим заняттям знову. За кілька днів жінка подала на розлучення, в графі «причина» написала «негідна поведінка».
також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • РЕКОРДИ
  • НОУ-ХАУ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».