Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ПРИБОРКАННЯ «ДНІПРА»
В останньому перед зимовою перервою турі лише донецький «Металург» серед команд першої п’ятірки не зумів здобути три очки, решта команд — «Металіст», «Ворскла», «Шахтар» і «Динамо» здобули прогнозовані перемоги.

Київське «Динамо» в рідних стінах переграло дніпропетровський «Дніпро». Попри те, що команди добре знають одна одну, поспішати та бігти в атаку ніхто не мав наміру. Суперники придивлялись один до одного, тому більш-менш небезпечні моменти в першому таймі виникали вкрай рідко. Здебільшого небезпека панувала біля воріт «Дніпра». Все змінилося в другій половині протистояння. «Динамо» перетворило територіальну перевагу на тотальну. Гості не витримали такого тиску і на певний час втратили концентрацію. Цим сповна скористався Папе Діакате, котрий після подачі зі штрафного Флоріна Черната вколотив м’яч у сітку воріт «Дніпра». Наприкінці зустрічі той-таки Чернат посадив на п’яту точку голкіпера гостей і зняв усі питання щодо переможця — 2:0. Утім, «Дніпро» в доданий час зміг зіпсувати настрій Станіславу Богушу, забивши гол престижу: Андрій Русол замкнув навіс до штрафного майданчика. У підсумку — 2:1, тобто перемога «Динамо». 5 грудня кияни зіграють перенесений матч 16-го туру проти «Іллічівця». Це буде остання зустріч Прем’єр-ліги 2008 року.
Донецький «Шахтар» із мінімальним рахунком 1:0 переграв львівські «Карпати». Впродовж протистояння, особливо у другому таймі, «гірники» володіли тотальною перевагою, але забити змогли тільки на 67-й хвилині — про свої бомбардирські якості нагадав Олександр Гладкий.
Одеський «Чорноморець» здобув перемогу над одним із лідерів першості — донецьким «Металургом». Гості швидко вийшли вперед. З 11-метрової позначки влучно пробив Рікардо Фернандеш. Одначе дебютний гол «Металурга» виявився й останнім для команди зі столиці Донбасу. «Чорноморець» взявся за справу серйозніше. Спочатку Олександр Косирін виявив свій бомбардирський хист. На початку другого тайму Руслан Левига вивів одеситів уперед. Як виявилося пізніше, цей гол став вирішальним у матчі. 2:1 — перемога «Чорноморця».
також у паперовій версії читайте:
  • КОМАНДА-«БУЛЬДОГ»
  • МЮНХЕН В ОЧІКУВАННІ
  • У ДЕСЯТКУ!
  • БАСКЕТБОЛ: ЗАЧАРОВАНИЙ ВИЇЗД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».