Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КОЛЕКТИВНЕ ВЕСІЛЛЯ
Пекінська Олімпіада давно завершилася, проте її об'єкти й досі служать найрізноманітнішим цілям. Вони приносять прибутки — будь-хто може побувати всередині головних спортивних споруд Ігор, заплативши за вхідний квиток. Крім того, Зелена олімпійська зона стала культовим місцем для здійснення обрядів, повідомляє Укрінформ.

Нещодавно тут організували колективне весілля для 230 поліцейських, які охороняли громадський порядок на цих об'єктах під час серпневої Олімпіади.
Молодята залюбки фотографувалися на тлі «Пташиного гнізда» і «Водного Куба». А на них охоче фокусували фотооб'єктиви репортери.

ЗАПЛАТИВ ЗА СИГАРЕТИ, ЯКІ ПОЦУПИВ СІМ РОКІВ ТОМУ
У крамницю в Бристолі (Велика Британія) надійшов лист із вибаченнями і 100 фунтами стерлінгів від колишнього наркомана, котрий 2001 року вкрав там 400 сигарет, повідомляє Ananova.
Керівника магазину «Raja Foods» Імрана Ахмеда цей лист приголомшив і зворушив. Він каже, що отримані гроші перекаже добродійному фонду, який допомагає наркоманам позбутися залежності.
У листі злодія, зокрема, йдеться: «Близько семи років тому я пізно вночі проходив повз вашу крамницю і побачив, що хтось зламав вхідні двері. Я скористався цією нагодою, увійшов до приміщення і вкрав 400 сигарет. Вкладені до листа гроші — це плата за них. У той час я вживав важкі наркотики і провадив безладний спосіб життя, нині я виправився і прагну жити чесно. В міру своїх сил я прагну виправити помилки, яких припустився в минулому. Щиро прошу вибачення за скоєне».

НІ ПІШКИ, НІ НА МАШИНІ...
Молодий англієць придбав на аукціоні стару водонапірну вежу в середньовічному стилі з наміром переобладнати її у житловий будинок. Однак виявилося, що дістатися до нового помешкання він може лише повітрям, повідомляє Укрінформ із посиланням на AP.
Споруду молодик купив за 33 тис. фунтів стерлінгів (54 тис. доларів). Але компанія, якій належать земельні угіддя навколо вежі, відмовила йому в праві доступу. Ні пішки, ні на машині потрапити туди він не може.
«Єдиним способом, яким я зможу дістатися до мого будинку,— це зістрибнути з вертольота на дах,— розповів 20-річний Ешлі Парсонс.— За 30 метрів від помешкання є дорога, але я не зможу законно проїхати від неї до будинку».
За умовами договору про купівлю, доступ до будівлі дозволено лише на час ремонту. Однак після його закінчення це право втрачає силу.
Компанія-продавець «Annington Properties» стверджує, що перед початком аукціону повідомляла всім потенційним покупцям про специфіку об'єкта.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • ЗНАХІДКИ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».