Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
БАНК ПОГРАБУВАЛИ ДВІЧІ ЗА ДЕНЬ

За три години у той самий банк навідався ще один охочий до легкої наживи. Грабіжник, відомий в поліції як Бандит у Твердому Капелюсі, подав працівникові установи записку, у якій також вимагав віддати йому гроші з каси.
За інформацією правоохоронців, обидва бандити орудують в місті давно. На рахунку Балакучого вже дев'ять пограбувань від початку березня, а власник «твердого капелюха» нещодавно здійснив три нальоти. До останнього часу шляхи спритників не перетиналися. Варто додати, що жодного з них поліції зловити досі не вдалося.


ФУТБОЛІСТКИ ГРАТИМУТЬ У МІНІ-СПІДНИЦЯХ
Гравці голландської любительської жіночої футбольної команди вважають, що їм необов'язково грати у футболках і шортах. Дівчата з «De Rakt» мають намір забивати голи в спідницях, що додасть їм на полі жіночності поруч з консервативними конкурентками, повідомляє Укріформ із посиланням на Reuters.
За словами учасниць футбольного клубу, спідниці, що ледве прикривають спідню білизну, видаються набагато елегантнішими, ніж звичайна спортивна форма. Крім того, стверджує капітан команди, в них набагато зручніше, ніж у шортах, «придуманих для хлопців».
Бажання носити нове вбрання викликало несхвалення у футбольної влади, яка вважає, що така екіпіровка суперечить суворим правилам голландських футболістів. Після тривалих дебатів місцева федерація футболу все ж таки дозволила дівчатам грати у спідницях, проте вони мають їх вдягати поверх традиційних шортів.
Історія з «перевдяганням» додала «De Rakt» популярності. Кількість відвідувань їхнього інтернет-сайту значно зросла, а преса користується кожним слушним моментом, аби сфотографувати юних реформаторок.
Як зауважив голова клубу, «гардеробна» перемога його підопічних може започаткувати нову еру в історії жіночого футболу, оскільки дівчата з інших клубів у різних країнах захочуть брати з них приклад. Хоча противники нововведення зазначають, що дівчатам варто б було зосередитися на ігровій майстерності, а не на тому, який вигляд вони мають.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗНАХІДКИ
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».