Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ГПУ ПОРУШИЛА КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактом спроби доведення до банкрутства «Промінвестбанку». Це рішення було ухвалене за результатами перевірки стану додержання закону «Про банки і банківську діяльність», призначеної генеральним прокурором Олександром Медведьком у зв'язку з намаганням «певних рейдерських структур» вплинути на фінансово-банківську систему держави, зокрема на діяльність ЗАТ «Промінвестбанк», зазначили у прес-службі відомства.

У ГПУ також повідомили, що ще дві кримінальні справи порушено прокуратурою Донецької області — за фактами заволодіння чужим майном посадовими особами ТОВ «Петрол» та ТОВ «Донвуглезбагачення», які отримали позики у філії «Головне Управління Промінвестбанку в Донецькій області» на загальну суму 60 млн грн без наміру їх повернути.
У середу в. о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявив, що спецслужба викрила злочинну групу, яка намагалася вивезти за кордон для подальшого «відмивання» в офшорних зонах кошти «Промінвестбанку» в сумі 400 млн гривень. За його словами, за цією оборудкою стояв один з донецьких банків. Після легалізації коштів зловмисники планували здійснити рейдерські атаки.

ПО ПІДТРИМКУ — ДО БРЮССЕЛЯ
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що її участь у саміті Європейської народної партії, на якому, зокрема, обговорювалося питання про протидію негативним наслідкам світової фінансової кризи, було дуже корисним для України.

Про це вона заявила в середу в Брюсселі на спільній з президентом ЄНП Вільфредом Мартенсом прес-конференції.
Юлія Тимошенко зазначила, що на цьому саміті представники багатьох країн висловили думки й пропозиції щодо боротьби з наслідками фінансової кризи, передає УНІАН.
Заява Європейської народної партії з приводу політичної ситуації в Україні цілком задовольнила Юлію Тимошенко. «Я щиро дякую, що отримала підтримку для демократичної коаліції, для її посилення. Я отримала слова підтримки для стабільності в Україні в ці важкі часи і почула, що неможливо отримати стабільність, проходячи ще і ще одні вибори»,— зазначила вона.
При цьому Юлія Тимошенко повторила свою тезу про те, що проведе в Україні консультації для врегулювання політичної ситуації. Вона звернулася до Президента України з проханням зважити на пропозиції з боку ЄНП. «Ще раз звертаюся до Президента, в тому числі з позиції саміту ЄНП, запропонувати заради України повернути свою команду до демократичної коаліції і створити умови для її стабільної роботи. Я переконана, заради України ми всі зможемо знайти порозуміння»,— наголосила глава уряду.
також у паперовій версії читайте:
  • ПОМЕРЛА ВІЯ АРТМАНЕ
  • ОСТАННІХ ЛАУРЕАТІВ ВИЗНАЧЕНО
  • «ГДЕ ЭТА УЛИЦА, ГДЕ ЭТОТ ДОМ...»
  • СПРАВУ ПРО КАТИНЬ ЗНОВУ ЗАКРИТО
  • ЩОБ ПРОТИДІЯТИ ГЛОБАЛЬНІЙ ФІНАНСОВІЙ КРИЗІ
  • ХТО РОЗГЛЯДАТИМЕ УКАЗИ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».