Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
«МАЛОБЮДЖЕТНЕ» ВЕСІЛЛЯ

У весільній сукні, купленій за 52 фунти на Інтернет-аукціоні eBау, щаслива наречена виглядала на мільйон доларів і, за її словами, почувалася «принцесою». Наречений взяв напрокат костюм за 90 фунтів. Каблучки, якими вони обмінялися під час урочистої церемонії, обійшлися їм у 19 фунтів стерлінгів. «Каблучки — це найкраща наша угода,— говорить Одетт.— Ми купили їх у ювеліра на набережній у нашому містечку».
Решту необхідних для весілля речей молодята придбали через Інтернет, у благодійних крамницях і на блошиних ринках. Прийом, на який вони запросили двадцять гостей, відбувся на території заводу, де працює наречений.
«Важливий не цінник, а подія,— говорить Кріс.— Гроші — це дрібниці. Головне, щоб цей день був по-справжньому особливим».
Молодята, у яких є п'ятимісячна донька Бейлі, найімовірніше, не поїдуть у весільну подорож. Вони задовольняться розповіддю про своє «малобюджетне» весілля в одному з випусків телепередачі Бі-Бі-Сі «Гроші».


ПРОДАВ СВОЄ ТАТУЮВАННЯ
Молодий швейцарець за 150 тисяч євро продав татуювання, зроблене на його спині, німецькому колекціонерові, повідомила представник галереї «De Pury et Luxembourg» в Цюріху Ютта Нексдорф, яка є організатором цієї оборудки. «Це перша угода такого гатунку в світі»,— наголосила вона.
За контрактом новий власник татуювання отримує право експонувати його перед публікою (разом із носієм) тричі на рік. Крім того, після смерті швейцарця татуювання буде «відокремлене» від його тіла і передане власникові, зазначила Нексдорф. Господар «витвору мистецтва» також може перепродувати його або передати у спадок, як і будь-яке інше майно.
Татуювання, виконане на спині 31-річного музиканта з Цюріха Тіма Штайнера, — складний кольоровий малюнок. На ньому зображено мадонну, над якою розміщено череп. Для нанесення його на тіло знадобилося близько 35 годин, повідомляє РІА «Новости».
Автор малюнка — бельгійський художник Тім Дельвуа. Він раніше прославився роботою «Клоака» — складною конструкцією, що цілковито імітує роботу людського травного тракту, спорудженою в середньовічному бельгійському місті Генті.
Відповідно до договору, Дельвуа належить частина суми від продажу татуювання. Крім того, частина коштів дістанеться цюріхській галереї мистецтв.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».