Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ФАВОРИТИ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ КЛАС
Найбільшою сенсацією стартових матчів 1/16 Кубка України стало фіаско криворізького «Кривбасу». Представники вищої ліги не впоралися з першоліговим «Феніксом-Іллічівцем» — 1:2. Решта поєдинків особливих несподіванок не принесли, іншими словами — фаворити підтвердили свій статус.

Особливо важко це робив дніпропетровський «Дніпро». Ще тиждень тому вболівальники команди ладні були без міри вихваляти тренерський талант Володимира Безсонова. Однак після кубкової гри проти «Кримтеплиці» ставлення шанувальників до наставника «Дніпра» змінилося. «Дніпряни» зіграли проти першолігового суперника бойовим складом, однак ледь не програли. На десятій хвилині Бєлік вивів дніпропетровців уперед, але після пропущеного гола активніше почали діяти кримчани. Зрівняти рахунок «Кримтеплиці» вдалося за хвилину до завершення гри — з пенальті відзначився Саранчуков. Відтак команди провели на полі ще 30 хвилин додаткового часу, впродовж якого з пенальті відзначився Феррейра, а потім дубль оформив Бєлік — 3:1 на користь «Дніпра».
Донецький «Шахтар» на виїзді переміг команду маріупольського «Іллічівця» — 3:0. На сороковій хвилині гол забив бразилець Жадсон. У другому таймі приклад зі свого співвітчизника взяли Ілсіньо та Луїс Адріано.
Поки головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін перебував у розвідці в Англії, найближчий резерв його команди в рамках розіграшу Кубка розтрощив мелітопольський «Олком» — 0:5. Голи забили Ярмоленко (8, 71), Асатіані (13), Кравець (45), Шудрик (62, у власні ворота).
Глядачі побачили багато забитих м’ячів і під час протистояння овідіопольського «Дністра» з харківським «Металістом». Команда Мирона Маркевича перемогла з рахунком 4:1. Харків’яни Коельо та Девіч відзначилися дублями.
У корпоративному «дербі» (обидві команди мають одного власника) ФК «Львів» здолав «Княжу» з рахунком 2:0.
У протистоянні запорізьких та донецьких «металургів» сильнішою виявилася команда з Донецька. Двобій завершився з рахунком 3:2. «Вітаю хлопців з перемогою,— сказав наставник донецького «Металурга» Ніколай Костов.— Сьогодні був видовищний футбол. Як тренер я задоволений результатом. Перемогти в Кубку — це престижно. Тим паче, в нашому музеї дуже мало трофеїв, тобто їх узагалі немає. Тож нам дуже хотілося б перемогти в цьому турнірі».
Львівські «Карпати» з рахунком 0:1 несподівано програли першоліговій «Олександрії». Коментуючи причини поразки, наставник «карпатівців» Олег Кононов лише констатував: «Не вміємо реалізовувати небезпечні моменти».

Результати решти матчів:
«Геліос» (Харків) — «Закарпаття» (Ужгород) — 0:1, ЦСКА (Київ) — «Таврія» (Сімферополь) — 0:3, «Комунальник» (Луганськ) — «Арсенал» (Київ) — 0:3, «Зірка» (Кіровоград) — «Ворскла» (Полтава) — 0:1, «Десна» (Чернігів) — «ФК «Харків» — 1:4, «Оболонь» (Київ) — «Чорноморець» (Одеса) — 1:0, «ІгроСервіс» (Сімферополь) — «Зоря» (Луганськ) — 0:2, «Нива» (Вінниця) — «Сталь» (Алчевськ) — 1:4.
також у паперовій версії читайте:
  • ХТО ПЕРШИЙ ЗАБИВАЄ — ТОЙ ПРОГРАЄ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».