Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
АНДЖЕЛІНА ДЖОЛІ «ГЛАМУРИЗУЄ НАСИЛЬСТВО»
Британська компанія зі стандартизації реклами розкритикувала рекламні постери стрічки «Особливо небезпечний», звинувачуючи Анджеліну Джолі в створенні привабливого іміджу вогнепальної зброї, повідомляють podrobnosti.ua. На їхню думку, образ, який представляє у фільмі секс-символ покоління, сприяє «гламуризації насильства». Вони посилаються на листи зі скаргами, в яких автори просять заборонити розміщення цих постерів у місцях, де їх можуть побачити діти.

Йдеться про два постери. На одному зображена Анджеліна Джолі з піднятим угору пістолетом і її колега Джеймс МакЕвой, що тримає в обох руках пістолети, націлені на глядача. На другому — Джолі сидить на капоті машини, а поряд розміщено текст: «Шість тижнів тому я був таким, як ти. Але потім я зустрів її, і мій світ назавжди став іншим».
Компанія «Universal Pictures» заявила, що в тому, в чому звинувачують актрису англійські рекламники, її провини немає, бо вона лише виконувала професійні вимоги творців картини.
Конфлікт розгорітися не встиг, частково тому, що фільм, який вийшов у прокат на території Британії в червні, в кінотеатрах більше не показують й рекламні постери не використовують. Додамо, що «Особливо небезпечний» у Сполученому Королівстві зібрав близько шести мільйонів доларів.
Щодо ставлення до зброї, то Джолі якось зізналася, що вони з Бредом переконані пацифісти, хоча у Пітта є велика колекція снайперських і пневматичних гвинтівок. Актриса також розповіла, що вони для самозахисту тримають у будинку такі самі пістолети, які використовували на зйомках стрічки «Розкрадачка гробниць». Анджеліна також зізналася, що забороняє своїм дітям дивитися фільми з її участю та розважатися з іграшковою зброєю. «Я гадаю, їм доведеться почекати якийсь час, аби переглянути «Особливо небезпечний»,— наголосила актриса.
також у паперовій версії читайте:
  • СХИБНУВСЯ НА НЛО
  • ВИПУСКАТИМЕ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТУ КОСМЕТИКУ
  • АКТИВНО ЗАЙМАЄТЬСЯ ВЛАСНОЮ КАР'ЄРОЮ
  • ЕКРАНІЗУЮТЬ «ТЕМНУ БАШТУ»
  • ПРИЄМНИЙ КАЗУС
  • ОТРИМАЄ ПОЧЕСНУ НАГОРОДУ
  • БЕЛЬМОНДО РОЗЛУЧИВСЯ
  • ХОЧЕ ПОВТОРИТИ УСПІХ «ОСНОВНОГО ІНСТИНКТУ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».