Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
УКРАЇНЦІВ ЕВАКУЙОВАНО
Упродовж 12–13 серпня до України прибуло майже півтисячі громадян України, евакуйованих із Грузії. Зокрема, до аеропорту Бориспіль у вівторок ввечері прибуло 200 осіб і ще 158 доставлено повторними рейсами протягом ночі з вівторка на середу.

Окрім того, представники українського уряду забезпечили евакуацію ще 100 українців з міста Поті, які прибули до Одеси поромом.
Наразі це — повний перелік громадян, які заявили про свій намір повернутися на Батьківщину. Представники українського уряду, які перебувають у Грузії, не відмовили жодному співвітчизникові у бажанні повернутися додому із зони конфлікту. До того ж, громадянам України, які мали певні проблеми з документами, наш уряд спільно з представниками влади Грузії посприяв негайному вирішенню цих проблем.
На виконання розпорядження Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про термінову евакуацію громадян України з Грузії Секретаріат Кабінету Міністрів створив спеціальну робочу групу за участю працівників МНС, МОЗ, Державної прикордонної служби з метою вирішення питання подальшого транспортування евакуйованих із Грузії громадян до інших українських міст.

НА ЯРМАРОК!
Президент України Віктор Ющенко привітав організаторів, учасників і гостей Національного Сорочинського ярмарку з його відкриттям, повідомило офіційне Інтернет-представництво глави держави.

Глава держави наголосив, що в нашій країні важко знайти людину, яка б не чула про це українське свято. «Цим ми завдячуємо як славетному Миколі Гоголю, який увічнив ярмарок у своїх творах, так і нинішнім організаторам й господарям цього колоритного національного дійства»,— йдеться у привітанні.
Президент наголосив, що ярмарок у Сорочинцях — подія загальнодержавна, що органічно поєднує віковічні народні традиції з демонстрацією сучасних досягнень вітчизняної економіки та культури.
«Залишаючись самобутнім українським явищем, ярмарок давно вийшов за межі України і став міжнародним. Він приваблює тисячі гостей не лише виробами талановитих народних умільців, мелодійними піснями і яскравими танцями Полтавського краю, а й найкращими зразками сільськогосподарського та промислового виробництва нашої країни»,— зазначається далі у привітанні.
Віктор Ющенко сказав, що нової якості цьогорічному ярмаркові надає вступ України до Світової організації торгівлі, це відкриває широкі перспективи та можливості для обміну товарами й технологіями.
Він побажав організаторам, учасникам і гостям ярмарку міцного здоров'я, щастя, успіхів і достатку.
також у паперовій версії читайте:
  • ФРАНЦІЯ ПІДГОТУЄ НОВИЙ ПРОЕКТ РЕЗОЛЮЦІЇ
  • УРЯТУВАЛИ ВІД РАБСТВА
  • ДО ШКОЛИ НЕ ДОЇХАЛИ...
  • ОБЕРЕЖНО, ПІРАТИ!
  • ПАМ’ЯТНИК ЖЕРТВАМ ГОЛОДОМОРУ
  • ІЗ ВЕСІЛЛЯ — ДО ЛІКАРНІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».