Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПРОДАЮТЬ БУДИНКИ З ІСТОРІЄЮ

У рекламних проспектах ішлося про те, що маєток є частиною старовинної плантації, що належала в середині XIX століття Роберту МакАльпіну, котрий, згідно з місцевою легендою, був прототипом головного негативного персонажа роману — Симона Легре. Агенти дали маєтку ім'я головної героїні — «Плантація маленької Єви». Вони стверджують також, що «хатина дядечка Тома» стояла на території цього самого маєтку, що підтверджують і місцеві путівники.
За словами біографа автора роману Джоан Хедрік, «істина набагато менш приваблива, ніж рекламна прокламація». Хоч маркетологи люблять застосовувати подібні ходи, та для справжнього покупця не так важливо, хто із знаменитостей жив у будинку або які події в ньому відбувалися.


СТВОРИВ НАЙБІЛЬШЕ ГЕНЕАЛОГІЧНЕ ДЕРЕВО
Рой Блекмор з міста Тонтон у графстві Сомерсет (Велика Британія) подав заявку до Книги рекордів Гіннесса як людина, що зуміла виявити близько 10 тис. родичів і давніх предків та створила найбільше генеалогічне дерево у світі, передає Укрінформ із посиланням на newsru.com.
Британець витратив на це дослідження 20 тис. фунтів і 28 років життя. Більшу частину роботи він виконав у ті часи, коли ще не було Інтернету.
Блекмору вдалося простежити свій родовід до одного з саксонських вождів — Кердика з Вессекса, що жив у 500 році н. е. До предків і родичів 76-річного пенсіонера належать також Вільгельм I Завойовник, Альфред Великий, ковбой з Дикого Заходу, солдати часів Громадянської війни в США, ченці, фермери і навіть король Франції.
На таку титанічну працю з вивчення історії своєї сім'ї Блекмора надихнула та обставина, що його батьки померли відразу після його народження.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».