Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
ЯК ЗНАЙТИ «СВІЙ» КАМІНЬ?
Люди з давніх-давен вірили у цілющу й магічну силу каменів, носили амулети і талісмани. У наш час багато хто добирає прикраси з каменями під свій знак Зодіаку. Маги радять дарувати або купувати різні камені до певної пори року, тоді вони «заряджають» магічною силою.

Отже, у січні слід придбати гранат, гіацинт, змійовик, у лютому — аметист. У березні — хризоліт, у квітні — рожево-бузковий аметист, у травні — агат. У червні — берил, у липні — смарагд. У серпні саме час купувати сердолік, сардонікс, александрит, місячний камінь, рубін, топаз і золотистий берил. Вересень — яшма, жовтень — алмаз, листопад — топаз, грудень — бірюза.
Щоб камені допомагали, а не заважали, потрібно вибирати їх не за красою, а за їхніми властивостями, зазначають фахівці. Є камені — покровителі певних професій, є камені, які розвивають або, навпаки, «пригнічують» певні риси вдачі людини. Найпростіший спосіб вибрати «свій» камінь — це дібрати його, враховуючи свій знак Зодіаку.
Наприклад, камінь Овна — алмаз. Він такий же твердий (напористий), як і люди, народжені під цим знаком. Камені Тельця — бірюза і сапфір. Бірюза має чимало лікувальних властивостей: допомагає зберегти молодість, оберігає від хвороб. Особливо пасує бірюза дівчатам до 20 років, допомагаючи у взаємному коханні. Камені Близнюків — хризопраз, гранат, агат. Хризопраз захищає, оберігає від авантюр і необдуманих вчинків. Агат допомагає упоратися з безсонням і поганими думками. Гранат підтримує життєві сили їхнього власника. Камені Рака — рубін, смарагд, місячний камінь. Рубін підвищує настрій вразливого й чутливого Рака, оберігає людину від хвороб і зміцнює пам’ять. Місячний камінь володіє магічною силою, здатною уберегти свого володаря від неприємностей і недоброзичливців. Камені Лева — топаз, хризоліт, рубін, онікс, алмаз. Топаз потрібний тим, хто розчарований у навколишній дійсності й людях. Він допомагає знайти новий сенс у житті, повірити в людей, але ті, хто ніколи не розлучається з цим каменем, прирікають себе на самотність.
Камені Діви — це сердолік, жовтий сапфір, агат, яшма, малахіт, топаз. Сердолік, облямований у срібло, підвищує імунітет, має лікувальні властивості. Сапфір допомагає зустріти партнера для шлюбу. Камені Терезів — опал, корал, алмаз, сапфір, берил, кришталь, хризоліт, місячний камінь, зелена яшма і циркон. Опал — камінь надії й вірності. Він пасує якнайкраще, адже Терези часто схильні приймати несподівані рішення, ґрунтуючись на емоціях і миттєвих бажаннях. Алмаз заряджає позитивом і оптимізмом. Сапфір дисциплінує. Циркон дарує впевненість у собі. Каменями Скорпіонів є аквамарин, карбункул, берил, рубін, місячний камінь, топаз, малахіт. Особливу силу для цього знаку має берил. Його власник захищений від заздрощів, адже енергії й вмінню добиватися всього, які має Скорпіон, заздрить багато хто. Камені Стрільців — топаз, аметист, хризоліт, бірюза, опал, сапфір, агат, смарагд. Ідеальний камінь для цього знаку — аметист, який символізує миролюбність і щирість. Хризоліт чудово зміцнює душевні сили. Сапфір допомагає Стрільцям у їхньому шляху до заповітної мрії. Камені Козерога — рубін, онікс, гранат, місячний камінь, лазурит. Найкраще на складний характер цього знаку впливає онікс. Він посилює позитивні якості свого володаря і пригнічує негативні. Онікс спроможний відігнати чорні думки і зміцнити здоров’я володаря. Каменями Водолія є гранат, циркон, лазурит, опал, аметист. Циркон допомагає набути впевненості в собі, а гранат пробуджує у своєму власникові найкращі почуття. Камені Риб — корал і перли. Вважається, що корал оберігає від «лихого ока». «Сльози моря» (перли) захищають від неприємностей. За станом перлів можна судити про здоров’я людини, котра їх носить. Якщо поверхня каменя блякне, то стан здоров’я залишає бажати кращого.
Колір каменя також відіграє не останню роль. Різні кольори розвивають у господаря каменя певні якості. Білі камені, наприклад, розвивають у людини працьовитість і почуття відповідальності. Камені червоних відтінків символізують енергію, пристрасть, рух, зміцнюють захисні функції організму. Власники червоних каменів проникливі, від них не приховаєш правди, їм хочеться довіритися і відкритися.
Камені помаранчевого кольору розвивають артистизм і творчі задатки, зеленого кольору — логіку і терпіння. Камені синього кольору — інтуїцію, пурпурного кольору — символ волі й лідерства. Камені фіолетового кольору роблять особу загадковою. Камені коричневих відтінків символізують спокій, надійність, стабільність. Камені чорного кольору — камені філософів і мислителів.
також у паперовій версії читайте:
  • ВІК І ЗАЙВА ВАГА
  • ВІТРЯКИ ДОН КІХОТА
  • ЗАПРОШУЄ ОСТРІВ-ПРИМАРА
  • МУЗИКА І ГІПЕРТОНІЯ
  • КОЛИ ЗАСТОСОВУВАТИ ПРЕПАРАТИ КАЛЬЦІЮ
  • БІЛОРУСЬ: ВОРОЖКИ Й ЕКСТРАСЕНСИ — ПОЗА ЗАКОНОМ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».