Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ГОТУЄ ЧЕРГОВИЙ СЮРПРИЗ
Культовий режисер Квентін Тарантіно в інтерв'ю одному з французьких телеканалів заявив, що наступного року в Каннах презентує свій новий фільм «Ганебні виродки». Раніше повідомлялося, що прем'єра картини відбудеться 2010-го, повідомляє utro.ua.

Творець «Кримінального чтива» повідомив, що завершив роботу над чорновим варіантом сценарію фільму. Сюжет розгортатиметься під час Другої світової війни. У картині розповідатиметься історія групи американських солдатів-арештантів, яким влада пропонує життя взамін на виконання важливого доручення у захопленій нацистами Франції.
Нагадаємо, що останнім, п'ятим за рахунком, фільмом Тарантіно є «Доказ смерті». В майбутньому режисер має намір зняти римейк еротичного трилера «Швидше, кицька! Убий! Убий!», знятого 1966 року режисером Рассом Мейєром. Інші джерела також повідомляли, що Тарантіно і Роберт Родрігес планують зробити сиквел проекту «Грайндхаус».
«Зробіть культовий фільм без грошей, якщо вийде, ви отримаєте набагато корисніший досвід, ніж у будь-якій школі кінематографістів», — порадив Тарантіно молодим режисерам у Каннах.
Кінематографіст різко висловився з приводу критики на його адресу через використання однакової музики в різних фільмах. «Я жодному композиторові не можу довірити творити атмосферу в моєму фільмі. Я не розумію, як я дам подивитися готовий фільм якійсь людині, і вона вигадуватиме музику, котра може поламати весь сюжет. Якщо мені це не сподобається? Навіщо тоді платити йому?»,— запитує він.
Рік тому Тарантіно вирішив спробувати себе в новому жанрі. Він заявив у інтерв'ю журналу «Total Film», що наступною його роботою може бути фільм у стилі «3D-порно». Режисер зізнався, що давно обмірковує незвичайну ідею створення особливого фільму для дорослих. «Поки це все — лише в моїй голові,»— зазначив режисер. Квентін пояснив, що йдеться не про звичайний комп'ютерний мультфільм, йому б хотілося використати якісь ексклюзивні задумки, про які він поки не хоче говорити.
також у паперовій версії читайте:
  • БАЖАЄ СТАТИ ТЕЛЕВЕДУЧОЮ
  • ЗНОВУ ЗМІНЮЄ ПРОФЕСІЮ
  • СОФІЯ РОТАРУ ЙДЕ ЗІ СЦЕНИ?
  • «ЗАТИШНИЙ САДОК» МІРЕЙ МАТЬЄ
  • ПРО БІЛКУ Й СТРІЛКУ ЗНІМУТЬ МУЛЬТФІЛЬМ
  • ЗЙОМКИ «СТОМЛЕНИХ СОНЦЕМ-2» ДОБІГАЮТЬ КІНЦЯ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».