Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА КРИМІНАЛ
ОДНОРУКИХ БАНДИТІВ ТЕЖ ГРАБУЮТЬ
Відомо, що гральний автомат можна налаштувати на будь-який відсоток виграшу, однак не всі знають, що має бути оптимальна «вилка» мінімальної та максимальної планки такого відсотка. Коли налаштувати механізм на надвисокий виграш, казино невдовзі розориться, якщо ж налаштувати на наднизький, гральний заклад знову-таки опиниться у збитках, бо людині не цікаво буде проводити час за автоматом, на якому весь час програєш. Адже для того, щоб клієнта охопив азарт, його треба розігріти низкою карколомних виграшів (котра потім зміниться серією програшів), бо інакше він, відвідавши гральний заклад один раз, ніколи більше до нього не повернеться.

Фахівцям від цього бізнесу добре відома мінімальна планка виграшу — вона не повинна опускатися нижче 88 відсотків. Названа цифра встановлена шляхом проб, помилок та розчарувань і перевірена часом. Зате шахраї, котрі все частіше втручаються в роботу електронної системи гральних автоматів, поки не зуміли визначити максимальну планку. Яскравий приклад тому стався у Луганську.
Троє тамтешніх молодих хлопців, котрих не можна назвати азартними гравцями, любили проводити час у битвах із однорукими бандитами. Бувало вигравали, бувало програвали, але так, щоб задля гри залазити в борги, у них не доходило. Один із друзів непогано розумівся на комп’ютерному обладнанні, тому до нього прийшла цікава думка обдурити автомат. Товариші підтримали його ідею, після чого він дістав і ретельно опрацював пізнавальну літературу про внутрішній устрій грального обладнання. Потім потренувався на списаних автоматах, які чекали відправлення на брухт і в підсумку цих пошуків на світ з’явилася самотужки сконструйована мікросхема, налаштована на виграшний режим.
На справу вони пішли усі втрьох і діяли напрочуд злагоджено: один відволікав адміністратора грального закладу, другий, підібравши ключ, відчинив автомат, а наш майстер, надійно прикритий спиною товариша, трошки пововтузившись, вийняв із нутрощів апарата заводську мікросхему, встановивши натомість саморобну. За ці кілька хвилин ніхто з персоналу й відвідувачів нічого не помітив.
Усе було зроблено нібито правильно, але хлопців згубила жадібність. Вони налаштували автомат лише на виграш, чого техніка, що нормально працює, дозволити собі не може. Зупинившись на відмітці 10 тисяч гривень, вони зажадали в адміністратора гроші готівкою, та оскільки такий великий виграш у практиці закладу ніколи не траплявся, у тамтешній касі подібних сум, звичайно, ніхто не тримав. Жінка вибачилася і, виписавши квитанцію, попросила зайти по обіді наступного дня, а сама повідомила про надзвичайну подію своє керівництво. Директор мережі гральних закладів не забарився приїхати разом із майстром по обслуговуванню автоматів, і той, покопирсавшись в його електронній начинці, швидко встановив підміну. Ще за годину заява про це лягла на стіл працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю.
Тож коли по обіді наступного дня троє хитрунів з’явилися за виграшем, їх там чекали кремезні охоронці, котрі негайно викликали міліцію. Нині їм пред’явлене звинувачення за ст. 190 Кримінального кодексу України — «Шахрайство». Один із них, а саме той, котрий відволікав адміністратора, перебуває на підписці про невиїзд, двом іншим, знавцеві мікросхем та його асистентові-ведмежатнику, обрано інший вид запобіжного заходу — утримання під вартою, тобто арешт.

За повідомленням УМВС України в Луганській області
також у паперовій версії читайте:
  • СБУ НАСТУПАЄ НА КОРУПЦІЮ
  • ПОЛЮВАЛИ ЗА МОБІЛКАМИ
  • ХРОНІКА ПРИГОД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».