Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
У РОДИНІ ДИТИНУ НАРОДЖУВАТИМЕ ЧОЛОВІК

Медики зазначають, що вагітність проходить нормально. Під час виступу в телевізійному шоу Біті сказав, що завжди хотів мати дитину.
«Бажання мати дітей не може бути властиве лише чоловіку або жінці. Це загальнолюдське бажання», — наголосив він.
Його дружина Ненсі, яка за станом здоров'я не може народити спільного малюка, має двох дорослих доньок від попереднього шлюбу. Попри те, що народжуватиме дитину чоловік, ролі в родині не зміняться — Ненсі буде матір'ю, а Томас — батьком. Пара повідомила, що знайти спеціаліста, який би погодився стежити за ходом вагітності Біті, було дуже важко: їм відмовили в допомозі вісім лікарів.


ВЕДМЕЖА ФЛОКЕ СТАЛО ЗІРКОЮ

Біле ведмежа на прізвисько Флоке (Сніжинка), вигодоване співробітниками зоопарку баварського міста Нюрнберг, представили широкому загалу, повідомляє власкор Укрінформу у ФРН. Маленька полярна ведмедиця викликала не меншу увагу преси та громадськості, ніж ведмежа Кнут у Берлінському зоопарку, котре стало улюбленцем дітей та дорослих у всьому світі.
«Ми задоволені розвитком і станом здоров'я нашої вихованки»,— говорить ветлікар закладу Бернхард Нойрор. Коли Флоке виповнилося чотири тижні, її забрали у матері, яка, за словами співробітників зоопарку, почала поводитися «нетипово». Нині пухнасте чотримісячне створіння важить 20 кілограмів.
Керівництво зоопарку обіцяє передати кошти, отримані від численних відвідувачів та продажу прав на використання торгової марки «Флоке», на захист навколишнього середовища й рідкісних видів тварин, до яких належать білі ведмеді.

НАЙКРАЩЕ МІСТО ДЛЯ СОБАК
Жителі Нью-Йорка шанобливо ставляться до «братів наших менших». За це їхнє місто нагородили одним із семи призів «Cesar Five Dog Bone Awards 2008», володарів яких визначають за результатами голосування читачів журналу «Animal Fair» (спеціальне видання для любителів тварин), повідомляє Укрінформ із посиланням на AFP.
Видання особливо наголосило на тому, що відвідувачі міста і їхні вихованці можуть «насолоджуватися комфортом безлічі готелів, які приймають собак, і куштувати вишукані страви в спеціальних собачих ресторанах».
Іншими переможцями стали: авіакомпанія «Continental Airlines», автомобілі Volvo, готель «Driskill Hotel» в Остіні штату Техас, стильні кошики «Sherpa», курорт «Fairmont Scottsdale Princess» у Скоттсдейлі штату Аризона, притулок «Humane Society» в Луїзіані.



також у паперовій версії читайте:
  • ІМЕНИННИКИ У ТРАВНІ
  • МІСЯЦЕСЛІВ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».