Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
КИТАЙ: ВЕЛИКІ ПРОБЛЕМИ ЧЕРЕЗ НЕГОДУ
Економічний збиток від різкого зниження температури і снігопадів, що тривають у багатьох районах Китаю, становить близько 32 млрд юанів (4,54 млрд дол.). Із середини січня 2008 року в деяких районах Піднебесної через погіршення погодних умов загинуло 38 осіб, з небезпечних районів країни евакуйовано 1,62 мільйона жителів, постраждав урожай сільськогосподарських культур на площі майже сім мільйонів гектарів, зруйновано 149 тисяч будинків. Державний комітет Китаю з розвитку і реформ повідомив, що перебої в роботі транспорту, спричинені ожеледдю і сніговими заметами, ускладнили доставку товарів і палива, що призвело до різкого стрибка цін у 12 провінціях країни.

Прем'єр-міністр Китаю Вен Дзябао вважає, що «перше, що треба зробити,— відновити систему постачання електроенергії. Нашим потягам потрібна електрика. Залізничний рух відновиться після ремонту електромережі». Півмільйона солдатів були скеровані на допомогу пасажирам, які застрягли на станціях унаслідок снігопаду й морозів. Великий пасажиропотік зумовлений тим, що напередодні тамтешнього нового року близько ста мільйонів громадян не мають змоги роз'їхатися в різні регіони країни до своїх родин.

В УКРАЇНІ ЗНОВУ ЕПІДЕМІЯ ГРИПУ
У нашій країні рівень захворюваності на грип і ГРІ перетнув епідемічний поріг, повідомила заступник головного санітарного лікаря України Людмила Мухарська. Чимало навчальних закладів у різних регіонах країни оголосили про початок карантину.

Найвищі показники захворюваності зареєстровано у Вінниці, Львові, Києві, Чернігові, Одесі. Загалом захворюваність за цей період була вищою, ніж за аналогічний період 2007 року. Рівень захворюваності на грип і респіраторні інфекції в цих містах за попередній тиждень збільшився на 12 відсотків. Занедужали близько 50 тис. осіб, переважна більшість (49,11%) — діти віком до 14 років. У деяких населених пунктах тимчасово припинили заняття у навчальних закладах, зокрема, в Миколаєві, Дніпропетровській, Одеській та Івано-Франківській областях.
Упродовж наступних тижнів очікується зростання активності грипу, а вже через чотири— шість тижнів відбудеться зниження захворюваності. Люди, котрі переносять грип «на ногах», ризикують тим, що у них можуть початися ускладнення. До вірусної може приєднатися бактеріальна інфекція, через це може виникнути пневмонія, отити, менінгіти тощо.
також у паперовій версії читайте:
  • ТРЕБА СПОЧАТКУ ЛЮБИТИ ПОДАТКОВУ, А ПОТІМ — ЖІНОК
  • СЕРІЙНОГО ВБИВЦЮ ЗАТРИМАЛИ
  • НА БЕРЕЗІ «ВИРОСЛИ» АЙСБЕРГИ
  • КАДИРОВ ЗАЯВИВ ПРО ПОВНУ ПОРАЗКУ БОЙОВИКІВ
  • ПОЛЬСЬКИЙ УРЯД НЕ МОЖЕ ДОМОВИТИСЯ З МИТНИКАМИ
  • А ЦЕ ЧИЙ ПАЛЬЧИК?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».