Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
«БОЖЕСТВЕННЕ ВТРУЧАННЯ» У ТЕЛЕФОННИЙ КОД МІСТА

Скарги від місцевих християн почали надходити ще від початку 1960-х, коли Рівсу надали телефонний код 666, котрий у шанувальників Біблії має репутацію «числа звіра». І ось, нарешті, їх почуто: у найближчі три місяці всі, хто забажає, зможуть змінити перші три цифри свого коду на 749.
Скотт Вокер, мер Рівса, «божественним втручанням» назвав це рішення керівництва телекомунікаційної компанії «CenturyTel». Він вдячний за допомогу двом сенаторам від Луїзіани, які активно лобіювали питання в різних інстанціях.
«Репутація нашого міста страждала,— говорить мер,— ми жили зі стигмою. Хоча я не думаю, що щось погане є в нас самих, це просто імідж. Ми добропорядні християни».
Сам Вокер змінив 666 на 749 і вважає, що його вчинок стане прикладом для вісімдесяти відсотків сімей містечка.


ОДРУЖИВСЯ З ГОРОЮ
Житель індійського штату Джаркханд одружився з горою, сподіваючись, що вона захистить село від бунтівників-маоїстів, що діють у цьому регіоні, передає Укрінформ із посиланням на МIGnews.com.ua.
«Одного разу до мене у сні з'явилася богиня гори і попросила одружитися з нею, щоб таким чином допомогти спинити розгул бунтівників-маоїстів і принести мир у село», — сказав 30-річний Нанді Мунда.
Мунда, у якого є дружина і двоє дітей, з'явився до «нареченої» у традиційному весільному вбранні у супроводі сотень «друзів молодого». Церемонією одруження керував місцевий жрець. До меню святкового столу входили баранина й рис. Після весілля жителі села, що потерпало від терору бойовиків, повірили у свої сили і сформували бойовий загін для захисту від нападників.
«Богиня гори дуже могутня, і вся округа дістане її благословення після одруження», — сказав Бішой Мунда, односелець жениха.
Шлюб між людиною й горою в цьому штаті — не рідкість. Два роки тому юнак одружувався з... пагорбом, сподіваючись на зцілення його тяжкохворої матері.
Нині у Джаркханді заколотом охоплено 18 із 24 адміністративних округів. За останні сім років від рук маоїстів тут загинуло близько тисячі осіб, серед яких — 645 мирних жителів. Загалом бойовики забороненої Компартії Індії (маоїстів) діють у чотирнадцяти штатах країни. Проголосивши своєю метою створення «соціалістичної держави», вони нападають на представників правоохоронних органів, влаштовують диверсії на залізницях і лініях електропередачі, тероризують місцеве населення.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».