Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ФЕРГЮСОН НЕРВУЄТЬСЯ — «МАНЧЕСТЕР» ПРОГРАЄ
Чергові матчі провідних футбольних чемпіонатів у Європі не подарували вболівальникам принципових протистоянь за участі грандів. В основному лідери цих змагань зустрічалися з командами, які перебувають у середині турнірної таблиці, однак і це не вберегло декого з них від втрати очок.

Іспанія
Лідер чемпіонату — мадридський «Реал» завітав у гості до «Мурсії» і задовольнився нічийним результатом. На гол Робіньо господарі відповіли забитим м’ячем у виконанні Де Лукаса. Головний конкурент мадридців — «Барселона» на своєму полі з рахунком 3:0 розгромила «Рекреативо». Після осічки «Реала» турнірну таблицю міг очолити «Вільярреал», однак «підводники» вдома не спромоглися переграти скромну «Альмерію» — нічия 1:1. «Валенсія» здійснила невдалий візит у Сантандер, де з мінімальним рахунком поступилася «Расингу». Єдиний гол — провина голкіпера «кажанів» Сантьяго Канісареса, який не зреагував на потужний удар Хорхе Лопеса. Мадридський «Атлетіко» вкотре подарував своїм уболівальникам захопливе видовище з великою кількістю голів. 4:3 — так завершився останній двобій «атлетів» проти «Вальядоліда».
Результати інших матчів: «Сарагоса» — «Гетафе» — 1:1, «Осасуна» — «Еспаньол» — 1:2, «Атлетик» — «Депортиво» — 2:2, «Леванте» — «Бетіс» — 4:3, «Севілья» — «Мальорка» — 1:2.

Італія
Лідер Серії А міланський «Інтер» без особливого напруження переміг «Аталанту» з рахунком 2:1, а столична «Рома» лише в компенсований час вирвала перемогу в гостях у «Дженоа» (1:0). У центральному матчі 13-го туру туринський «Ювентус» не мав жодних проблем у грі з «Палермо» Господарі поля з першої до останньої хвилини мали величезну перевагу, вони забили у ворота суперника п’ять м’ячів. Влучний удар півзахисника «Мілана» Андреа Пірло наприкінці матчу з «Кальярі» врятував міланський клуб від чергової поразки. Підопічні Карло Анчелотті здобули перемогу з рахунком 2:1. Зазначимо, що вперше за цей сезон у складі міланського клубу на полі з’явився бразильський форвард Роналдо.
Результати решти матчів: «Реджина» — «Фіорентина» — 0:0, «Лаціо» — «Парма» — 1:0, «Удінезе» — «Сієна» — 2:0, «Наполі» — «Катанья» — 2:0, «Ліворно» — «Сампдорія» — 3:1, «Емполі» — «Торіно» — 0:0.

Англія
Головною сенсацією ігрового дня стала гостьова поразка «Манчестер Юнайтед»: команда не змогла здолати «Болтон» і поступилася з рахунком 0:1. Другу перемогу в нинішньому сезоні «Болтону» приніс гол французького легіонера Ніколя Анельки. До того ж манкуніанці свій наступний матч проведуть без свого наставника сера Алекса Фергюсона. Під завісу першого тайму рефері Марк Клаттенбург вилучив тренера «МЮ» з поля за його занадто емоційну поведінку.
Поразка манкуніанців дала змогу повернутися на перше місце лондонському «Арсеналу». «Каноніри» переграли «Віган» з рахунком 2:0. Легких перемог на виїзді здобули клуби українських форвардів Вороніна та Шевченка — «Ліверпуль» і «Челсі». «Червоні» не мали особливих проблем у протистоянні з «Ньюкаслом» (3:0), а «сині» розправилися з аутсайдером «Дербі» (2:0). Щодо українців, то Воронін відпочивав, а Шевченко провів на полі всі 90 хвилин, проте голом не відзначився.
Результати решти матчів: «Евертон» — «Сандерленд» — 7:1, «Манчестер Сіті» — «Рідінг» — 2:1, «Бірмінгем» — «Портсмут» — 0:2, «Міддлсбро» — «Астон Вілла» — 0:3, «Фулхем» — «Блекберн» — 2:2, «Вест Хем» — «Тоттенхем» — 1:1.

Німеччина
Чотирнадцятий тур німецької Бундесліги вкотре потішив уболівальників результативною грою. У семи матчах, які відбулися в п’ятницю та неділю, забито 26 м’ячів. Майже всі лідери грали з командами, які перебувають або всередині, або внизу турнірної таблиці. Лідер першості — мюнхенська «Баварія» вдома приймала «Вольфсбург» і здобула перемогу з рахунком 2:1. Головний переслідувач мюнхенців — «Вердер» у гостях здолав «Енергі» (2:0).
Результати решти матчів: «Байєр» — «Дуйсбург» — 4:1, «Айнтрахт» — «Штутгарт» — 1:4, «Бохум» — «Армінія» — 3:0, «Карлсруе» — «Герта» — 2:1, «Гамбург» — «Ганза» — 2:0, «Нюрнберг» — «Боруссія» — 2:0, «Ганновер» — «Шальке-04» — 2:3.
також у паперовій версії читайте:
  • АНГЛІЙСЬКО-ХОРВАТСЬКИЙ БАР’ЄР
  • «НАФТОВИК» — ГРОЗА ДЛЯ АВТОРИТЕТІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».