Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ВОЛОДИМИР КЛИЧКО: «ВИЙДУ В РИНГ, ЩОБ ПЕРЕМОГТИ»
Рівно тиждень залишається до поєдинку Володимира Кличка з Лаймоном Брюстером. Для українського боксера це буде не лише захист чемпіонських поясів, а ще й спроба взяти реванш за програш у квітні 2004 року. Володимир Кличко в інтерв’ю своєму офіційному сайтові розповів, як проходить його підготовка до цього двобою. Фрагмент інтерв’ю пропонуємо читачам «ДУ».

— Залишається тиждень до бою з Брюстером. Чи задоволені Ви результатами підготовки?
— Мій підготовчий період практично завершено. Треба провести завершальну сесію спарингів, відшліфувати деякі технічні прийоми і комбінації. Тим, як проходила моя підготовка, я задоволений. Утім, будь-яка людина одержує велике задоволення від того, чим вона займається, лише тоді, коли це приносить результати. Головним є те, що до поєдинку підходжу без травм, почуваю себе впевнено. Наскільки добре виконана домашня робота, покаже двобій. Я переконаний у своїй перемозі й зроблю все, щоб зберегти пояси чемпіонів світу.

— Судячи з фотографій, що з’явилися у засобах масової інформації, своїх партнерів за спарингами Ви не жалієте.
— Команду боксерів, що допомагає мені у спарингах, я б не назвав спаринг-партнерами у повному розумінні цього слова. Це хлопці, які є бійцями і, у свою чергу, готуються до поєдинків, які у них попереду. Проводячи спаринг, іноді все переходить у справжній бій. Це дає змогу, як мені, так і їм відчути себе в повному бойовому навантаженні, відчувши те, над чим треба попрацювати, а також те, що виходить найкраще. Я вдячний моїй команді за те, що вони створили мені чудові умови для підготовки.

— Чи можете відкрити секрет Вашого плану на бій? Яким, на Вашу думку, буде Лаймон Брюстер... швидким і агресивним, як у двобої проти Анджея Голоти, чи візьме повільніший старт, як у двобої проти Сергія Ляховича?
— Ми готові до будь-якого розгортання подій. Це не має значення, яку тактику на двобій обере Лаймон Брюстер. Я готовий до будь-якого розвитку подій. Ми з моїм тренером Емануелем Стюартом уважно вивчили суперника і розробили тактику моїх дій залежно від ситуації, яка складатиметься у ринзі під час поєдинку. Так що ми готові до всього, що може мені запропонувати суперник.

— Скільки раундів у спарингах Ви встигли провести і скільки ще залишилось?
— Я провів дев’яносто раундів спарингу, а попереду ще двадцять–двадцять п’ять раундів.

— Коли маєте намір вилітати до Німеччини, і чи не буде потрібен час для адаптації від гір Кіцбюля до низин Кельна?
— Високогірний процес не входив до першого етапу мого тренувального процесу. Я проводив свою підготовку в передгір’ях австрійських Альп, так що мій організм адаптований до умов, у яких я проводитиму двобій. Адаптації до зміни годинних поясів не потрібно. А до Німеччини я вилітаю в неділю вранці, а вдень буду в Кельні.

— Що для Вас особисто означає поєдинок із Лаймоном Брюстером?
— Я з великим нетерпінням чекаю можливості вийти у ринг. Мене очікує двобій, якого давно чекав, і я вийду в ринг для того, щоб перемогти. Переконаний, що на глядачів очікує видовищний та інтригуючий двобій. Лаймон Брюстер — сильний боєць, який приїде до Німеччини для того, щоб перемогти. Моє завдання — не дати йому цього зробити. Чимало моїх уболівальників прийдуть на арену. Я знаю, що ще більше моїх прихильників спостерігатимуть за двобоєм біля екранів телевізорів. Це буде бій, у якому ви не повинні пропустити жодної секунди, жодної миті.

Підготував Михайло ГЕРАСИМЕНКО
також у паперовій версії читайте:
  • ХУНТА ДИРЕКТИВА: КАПЕЛЛО ЗВІЛЬНЕНИЙ!
  • ВІМБЛДОН — УКРАЇНА — 5:1

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».