Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СТВОРЕНО ЧОТИРИВИМІРНИЙ АНАТОМІЧНИЙ АТЛАС ЛЮДИНИ

Команда, до якої входять програмісти, біологи, математики і дизайнери, працювала над створенням моделі понад шість років — за мету вона ставила розробку найдокладнішого анатомічного атласу серед існуючих.
«CAVEman» цілковито повторює структуру людського тіла, причому будь-яку його деталь можна, за потреби, збільшити й подати у зручному ракурсі. Основні системи та органи для відеоатласу перетворено комп'ютерними художниками в анімовані тривимірні моделі. Як стверджує керівник розробки Крістоф Сінсен, розділення цього анатомічного атласу на порядок вище, ніж у всіх існуючих моделей.
Учені сподіваються, що ця розробка знайде застосування у сучасній хірургії й діагностиці, а також допоможе дослідженням в інших галузях медицини, наприклад, у масажній терапії.


ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПІДСТРЕЛИЛИ ВАРАНА
Поліцейські міста Орландо у Флориді (США) вполювали 36-кілограмового варана, який ховався в приміських районах протягом кількох місяців, повідомляє Укрінформ із посиланням на «Associated Press».
Варан нікого не вкусив, однак поліцейські отримали дозвіл на його відстріл через потенційну небезпеку, яку він становив для маленьких дітей та домашніх тварин. Жителі району відмовлялися випускати малюків і домашніх тварин із помешкання, поки не побачать труп рептилії.
За словами представника міської влади, варан утік від свого господаря, або господар викинув його на вулицю. Протягом кількох місяців тварині вдавалося переховуватися від служб із нагляду за дикими тваринами, обходити пастки й рятуватися від мисливців.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ТЕСТ
  • ЗНАХІДКИ
  • ДИВА
  • КРОСВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».