Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
У ТОМЕНКА Є «ПЕВНІ ЗАСТЕРЕЖЕННЯ»
«Ні в кого немає сумнівів, що БЮТ не створить з «Регіонами» широку коаліцію»,— про це заявив один із лідерів блоку Микола Томенко в інтерв'ю УНІАН. Проте водночас він додав: «У нас є певні застереження щодо «НУ».

До частини лідерів партії Президента пан Томенко ставиться прихильно. Приміром, до В'ячеслава Кириленка, «чия позиція близька до нашої». Єдине зауваження до цього політика у викладенні Томенка виглядає так: «У Кириленка є своя позиція, але він каже: якщо ми не вирішимо, то остаточно вирішить Президент. Тому ймовірність широкої коаліції за участю «НУ» зберігається».
Віктора Ющенка, Івана Плюща та Юрія Єханурова, «які завжди залишалися прихильниками широкої коаліції з Партією регіонів», принаймні частина БЮТ розглядає потенційними адептами ідеї післявиборчого блокування з регіоналами. З огляду на це, Микола Томенко підтвердив вимогу Юлії Тимошенко про надання гарантій відмови від створення широкої коаліції. «Якщо хтось десь поза Києвом веде переговори з корисним і ефективним менеджером Ринатом Ахметовим, то, очевидно, у нас можуть виникати запитання про інші сценарії створення коаліції за участю «НУ» без БЮТ. Опоненти Віктора Ющенка кажуть, що його команда працює над тим, як не допустити, аби прем'єром були Юлія Тимошенко чи Віктор Янукович. Інші варіанти їх влаштовують, бо тоді дорога для нинішнього Президента буде вільною для наступної президентської кампанії».
також у паперовій версії читайте:
  • ПРЕЗИДЕНТ — ПРОТИ НЕДОТОРКАННОСТІ
  • ХТО МАЄ НАВЕСТИ ЛАД У КРАЇНІ?
  • ЯКБИ ЗНАВ, ДЕ ВПАДУ...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».