Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ВАЖКІ СУПЕРНИКИ
У Парижі відбулося жеребкування команд-учасниць фінального турніру чемпіонату світу з гандболу серед жіночих команд, що пройде з 2 до 16 грудня у Франції. За його підсумками збірна України потрапила до групи F, суперниками стали збірні Німеччини, Південної Кореї та Парагваю. Переможець чемпіонату світу безпосередньо кваліфікується на Олімпіаду-2008.

Команди, які посядуть з другого до сьомого місця, отримують право участі в кваліфікаційних турнірах до Ігор у Пекіні.
Не можна сказати, що Фортуна була прихильна до нашої команди, але після переконливої гри українок з олімпійськими чемпіонками з Данії у нещодавніх матчах плей-оф здається, що нашим дівчатам будь-який суперник не страшний. І все ж варто з повагою поставитися до майбутніх опонентів. Із ким не повинно виникнути жодних проблем, так це з представницями Південної Америки — подолати гандболісток із Парагваю просто зобов’язані. А от з Кореєю буде непросто. Команда цієї країни має чудові традиції й примудрялася обігрувати навіть непереможний колектив Ігоря Турчина на Олімпіаді-88 у Сеулі. Та й в останні роки кореянки перебувають на позиціях лідера. Варто пригадати фінальний матч Олімпійських ігор 2004 року, коли доля золотих медалей визначилася у серії післяматчевих пенальті. Щасливими тоді були гандболістки збірної Данії, але кореянки, здається, сповнені рішучості взяти реванш. Та й Німеччина — одна з провідних збірних Європи.
Леонід Ратнер, головний тренер збірної України:
— До патологічних невдач під час жеребкування я звик. Нам із другого кошика міг потрапити інший суперник. Там були Польща, Австрія, Бразилія, Хорватія. Проте нам випала доля зустрітися в одній групі з набагато складнішим опонентом — збірною Кореї. Ця команда демонструє, напевно, найсучасніший гандбол у світі. Це — незручний суперник як для України, так і всіх європейських збірних. Навіть датчанки ледь з нею впоралися у фіналі Олімпійських ігор. Німеччина — також подарунок. Як і кореянки, команда потужно укомплектована у всіх ланках. Тож нічого не лишається, як готуватися до зустрічей з нашими суперницями.
Армін Емріх, головний тренер збірної Німеччини:
— Ніде правди діти, до групи з нами могли потрапити набагато слабші суперники, але пізно щось говорити. Я налаштовуватиму команду на боротьбу за медалі. Щоб потрапити у призери, нам потрібно здобути три перемоги у груповому турнірі. Це буде складно зробити, однак, якщо ми пробилися до фінальної частини чемпіонату світу, то маємо думати лише про перемогу. Перед командою поставлено чітке завдання — вихід до півфіналу. Ми прагнутимемо його виконати. У нас серйозні суперники, але будь-яку з цих команд можна обіграти. Сподіваюся, зможемо це зробити у грудні.

Результати жеребкування:
Група «А» — Франція, Хорватія, Аргентина, Казахстан.
Група «В» — Росія, Бразилія, Македонія, Австралія.
Група «С» — Норвегія, Австрія, Ангола, Домініканська Республіка.
Група «D» — Румунія, Польща, Китай, Туніс.
Група «E» — Угорщина, Іспанія, Японія, Конго.
Група «F» — Німеччина, Південна Корея, Україна, Парагвай.
також у паперовій версії читайте:
  • ЄВРОФУТБОЛ З «ПОМАРАНЧЕВИМ АКЦЕНТОМ»
  • ДЖЕРАРД — НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ
  • ВАЖКІ ЧАСИ РЯЙККОНЕНА?
  • ПОСАДА ДЛЯ БУБКИ
  • КЛИЧКА ВИКЛИКАЄ МАККОЛЛ
  • «ЧЕЛСІ» ПОГРОЖУЄ
  • УЛЕБ ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».