Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЕКСПОРТ ЗЕРНА ОБМЕЖАТЬ
Уряд з 1 липня обмежує реалізацію зерна на експорт, повідомив міністр аграрної політики Юрій Мельник. Постановою уряду не встановлено термінів закінчення дії обмеження — «до поповнення нових запасів», пояснив міністр.

Заборона на експорт зерна стосуватиметься врожаю 2006 і 2007 років. Обмеження експорту зерна діятиме до 1 жовтня 2007 року в обсязі 3 тис. тонн на кожну сільгоспкультуру — пшеницю, суміші з пшениці, ячменю, кукурудзи та жита.
Пан Мельник запевнив, що зернових продовольчої, кормової й технічної груп буде зібрано достатньо для покриття внутрішніх потреб держави, ще немає точної інформації про втрати зернових від засухи. Кажучи про валовий збір зерна цьогоріч, міністр заявив, що поки відсутні офіційні прогнози, а за неофіційними — буде зібрано близько 27 млн т зерна.

КСУ СКАСУВАВ СУДДІВСЬКІ ПІЛЬГИ
Конституційний Суд України скасував положення закону про держбюджет на 2007 рік щодо розміру заробітної плати й соціальних гарантій для суддів і працівників апарату судів.

Зокрема, в частині щодо надання пільг, компенсацій і гарантій деяким категоріям працівників (у цьому разі це торкається професійних суддів) КС визнав неконституційним положення, згідно з яким пільги надаються лише тоді, коли зазначені працівники мають право на податкову соціальну пільгу. Розмір наданих пільг у грошовому еквіваленті разом із грошовими доходами таких працівників не має перевищувати величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу, передає «ЛІГА». Крім того, щодо професійних суддів визнано неконституційним положення деяких законів, котрі визначали розмір пенсії без обмеження її граничного розміру.Конституційний Суд визнав незаконним припинення в держбюджеті чинності положень, які регламентували питання оплати праці й рівня пенсійного забезпечення. Рішення КС є обов'язковим до виконання на території України, остаточним і оскарженню не підлягає.
також у паперовій версії читайте:
  • МІНВУГЛЕПРОМ ПЕРЕВІРИТЬ ПРИВАТНІ ШАХТИ
  • НЕЗРЯЧІ АЛЬПІНІСТИ ПОДОЛАЮТЬ ЕЛЬБРУС І МОНБЛАН
  • «СТРІЛА» ЧЕКАЛА СВОГО ЧАСУ
  • ТЕСТУВАННЯ ПРОЙШЛО УСПІШНО
  • ЯКОЮ Ж БУДЕ ЦІНА НА БЕНЗИН А-95?
  • МИ ЩЕ ПОСЛУХАЄМО КОБЗОНА
  • ВІД СПЕКИ ЗАПАМОРОЧИЛОСЯ В ГОЛОВІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».