Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
КВОТИ РОЗПОДІЛЕНО
Питання розподілу квот у блоці демократичних сил вирішене. Про це на прес-конференції в Житомирі заявив голова ради партії «Наша Україна» В'ячеслав Кириленко. За його словами, «НУ» у виборчому списку відведено 54% місць, «Народній самообороні» — 25, «Українській правиці» — 21%. «Логіка така, що «Наша Україна» йде на поступки в ім'я демократичних сил»,— сказав політик.

Він також зазначив, що у разі виникнення питань стосовно певних кандидатур у виборчому списку, то вони вирішуватимуться на політраді блоку.
Нагадаємо, раніше пан Кириленко заявляв, що у створенні блоку демократичних сил вирішено майже всі питання, за винятком назви і формування виборчого списку.
Як відомо, домовленості про створення загального виборчого блоку, загальну участь у виборах і входження до однієї фракції у Верховній Раді лідери «НУ», «Народної самооборони» і «Української правиці» досягли ще 7 червня. Раніше від участі в мегаблоці правих політичних сил України відмовився блок Юлії Тимошенко, який заявив, що піде на дострокові парламентські вибори 30 вересня окремим списком. За словами В'ячеслава Кириленка, «Наша Україна» від самого початку виступала за створення мегаблоку не лише з демократичними силами, а й з БЮТ, але з останньою політичною силою «не було знайдено розуміння».
Пан Кириленко також заявляв, що до мегаблоку демократичних сил, створеного «Нашою Україною», «Народною самообороною» і «Українською правицею», увійде не більше восьми партій: «Потрібно добитися, щоб це були дві колони, а не розпилювання по 10–15 списках, жоден із яких, у результаті, не пройде до парламенту, а голоси відбере».
також у паперовій версії читайте:
  • «ОБНУЛЕННЯ» ВІДБУДЕТЬСЯ?
  • КНЯЗЕВИЧ: ПАРТІЮ РЕГІОНІВ ШАНТАЖУЄ КІНАХ
  • КУРЧАТ ВОСЕНИ РАХУЮТЬ...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».