Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
КИЇВ — «КРАЩЕ МІСТО ЗЕМЛІ»
Столиця України продовжує утримувати лідерство серед найзеленіших міст Європи. За даними комунального об'єднання зеленого будівництва «Київзеленбуд», на одного мешканця Києва припадає 21 м кв. зелених насаджень.

Київ займає площу 83 тис. 558 га, з них парків, скверів і лісопаркових зон — 56 тис. 505 га. «Навіть якщо порівняти, скільки квадратних метрів зелені припадає на жителів великих європейських міст, то і тут українська столиця попереду. Cкажімо, у Берліні на одного жителя припадає лише 10 м кв., у Нью-Йорку — 6,7, у Лондоні — 12, в Москві — 14,2, у Ризі — 9 м кв.»,— сказав начальник «Київзеленбуду» Петро Яворовський.
В українській столиці — 140 парків, із них 127 знаходяться на балансі «Київзеленбуду». Під час весняного двомісячника із упорядкування Києва було реконструйовано чотири парки, шість скверів, облаштовано 200 га газонів. У місті висаджено 11 тис. дерев, 19 тис. 500 кущів і 1 млн 500 тис. квітів. А до кінця року в парках посадять ще 30 тис. дерев.

МНС ПОПЕРЕДЖАЄ: БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ НА ВОДІ!
Через грубе порушення правил поведінки на воді лише у травні поточного року в Україні щодня в середньому гинуло 12 громадян. Більшість з них купалася в необлаштованих місцях.

Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи стурбоване станом справ із травмуванням та загибеллю людей на воді й звертається з проханням дотримуватися основних вимог безпеки. Відпочивати потрібно лише у спеціально відведених для цього місцях, не слід заходити у воду в незнайомому місці й уникати швидкої течії.
Шановні дорослі! Не заходьте у воду напідпитку. Не ризикуйте своїм життям! Не можна плавати наодинці, якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на «дикому пляжі» в незнайомому місці, не пірнайте з берега, гірки або дерева.
також у паперовій версії читайте:
  • ХЛІБНОГО ГОЛОДУ НЕ БУДЕ
  • УКРАЇНА МАЄ ВИРІШУВАТИ ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ
  • КОЖЕН ТРЕТІЙ ВИПУСКНИК НАВЧАТИМЕТЬСЯ БЕЗПЛАТНО
  • СТОЛИЧНА «ШВИДКА» ЗМІНЮЄ ІМІДЖ
  • ЗНОВУ БУДЕ СПЕКОТНО
  • ЧЕРЕЗ МІСТО — З АВІАБОМБОЮ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».