Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«БЕРКУТ» «КЛЮВАВ» ФАНАТІВ ДАРМА?
Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності визнав дії співробітників органів внутрішніх справ під час подій, які сталися 27 травня на НСК «Олімпійський» на футбольному матчі, такими, що є неадекватними існуючій загрозі громадському порядку. Про це вчора повідомили у прес-службі Верховної Ради.

Члени комітету також обговорили подробиці подій та заслухали пояснення заступника міністра внутрішніх справ з приводу означеної ситуації. Після тривалої дискусії народні депутати вирішили звернутися до Генеральної прокуратури з проханням дати правову оцінку подіям, що сталися на НСК «Олімпійський».
Комітет рекомендує міністрові внутрішніх справ провести розслідування з метою притягнення до відповідальності осіб, винних у цих подіях.
Як відомо, під час футбольного матчу «Динамо»—«Шахтар», за яким із трибуни спостерігали Президент України і Прем'єр-міністр, сталися зіткнення між «Беркутом» і фанатами «Динамо». Як стверджують вболівальники, бійка і побиття міліцією сотень людей (зокрема, жінок і дітей) почалася після того, як на трибунах засвітили файєри.

МВС: «ОТРУЄННЯ ЦУШКА — НА РІВНІ ЧУТОК»
У МВС поки що не підтверджують інформацію про отруєння міністра внутрішніх справ Василя Цушка. Як передає кореспондент УНІАН, начальник Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Костянтин Стогній учора зазначив: «Поки інформація з приводу отруєння — на рівні чуток». За його словами, нині «лікарі докладають всіх зусиль, аби повернути Цушка до нормального життя». Пан Стогній ще раз зауважив, що медики заборонили відвідувати хворого.

Стосовно ймовірного отруєння, за словами речника, за потреби фахівці візьмуть необхідні зразки для проведення біохімічних аналізів.
Костянтин Стогній також розповів, що міністра лікують не лише фахівці з госпіталю МВС, а й провідні кардіохірурги цивільних медичних закладів.
Як інформував УНІАН, 30 травня, за офіційним повідомленням, у Василя Цушка стався інфаркт. Його доправили до госпіталю МВС.
Пізніше адвокат Тетяна Монтян заявила журналістам, що хворобу посадовця спричинило отруєння. «Він знає, хто його отруїв і чому, і я озвучу цю версію, якщо він не виживе. У понеділок він уже був напівмертвий. Я його бачила на власні очі»,— сказала вона.
також у паперовій версії читайте:
  • ТИМ ЧАСОМ ВР УХВАЛЮЄ «ХЛІБНІ» ПОСТАНОВИ...
  • ДО БАТУМІ УКРАЇНЦІ ПРИЛЕТІЛИ ПЕРШИМИ
  • У ХАРКОВІ РОЗДАЮТЬ ЗЕМЛЮ. «ТИМЧАСОВО»
  • ДІТЕЙ НА РІВНЕНЩИНІ ОТРУЇЛИ НАВМИСНО?
  • ІЗ МЕРТВОЮ РИБОЮ РОЗБИРАЄТЬСЯ ПРОКУРАТУРА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».