Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ТИМОШЕНКО: «ДОСИТЬ РОЗМОВ!»
Блок Юлії Тимошенко вимагає припинити будь-які переговори. Про це заявила лідер блоку вчора під час прес-конференції. «Наша сила закликає припинити будь-які переговори, як-от перемови робочої групи чи Президента та Прем'єр-міністра. Ці переговори ведуть ситуацію в глухий кут»,— вважає вона.

За словами Юлії Тимошенко, БЮТ також пропонує невідкладно провести засідання Ради національної безпеки та оборони. «Засідання повинно мати один порядок денний — забезпечити виконання указу Президента про розпуск Верховної Ради п'ятого скликання та призначення дострокових виборів на 24 червня. На засіданні потрібно заслухати всіх силовиків. Потрібно також знайти можливість Президенту припинити «тіньову» приватизацію державних об'єктів»,— зазначила політик.
У робочої групи з питань підготовки до проведення дострокових виборів одна мета — максимально затягнути виборчий процес, переконана пані Тимошенко. «Наші представники вже повідомили Президентові, що ця робоча група — абсурд,— сказала вона.— Відтермінування виборів до осені завершиться повною поразкою України».
Лідер БЮТ піддала жорсткій критиці приватизаційні процеси в країні, підкресливши, що нині розпочався масштабний проект приватизації держмонополій. Вона зазначила, що певні «глибинні процеси» вже йдуть в «Укрзалізниці», додавши, що зняти з торгів пакет акцій «Укртелекому» «вдалося дивом».
Юлія Тимошенко окремо спинилася на приватизації Одеського припортового заводу, зазначивши, що її призначено на червень «без реструктуризації»: «Це означає, що наша магістральна лінія продуктопроводу може бути в червні конфіскована в України і передана у приватну власність». Крім того, вона наголосила, що на літо заплановано приватизацію всіх державних авіакомпаній. «Є наказ Фонду держмайна, де призначена приватизація 548 підприємств України»,— заявила вона. «Це — безпрецедентний обсяг «тіньової» приватизації».
За її словами, розпочався цей процес із Комсомольського рудоуправління, яке було «віддане членові СПУ Бойку, приватизація була без конкурсу». «Це підприємство має офіційний прибуток на рік 130 мільйонів гривень, а продали його за 110 мільйонів»,— зауважила Юлія Тимошенко.
Стратегічні шельфові запаси нафти і газу в закритому режимі передаються компаніям, афільованим із RosUkrEnergo, сказала на прес-конференції лідер БЮТ.
Щодо з'їздів БЮТ і «Нашої України», то вони відбудуться після анулювання судом списків кандидатів у народні депутати від «НУ», було сказано на прес-конференції. Пані Тимошенко наголосила, що наразі усі депутати від БЮТ написали заяви про вихід із фракції. «У нас усі матеріали готові для проведення з'їзду, і ми чекаємо рішення суду для «Нашої України», тому що «НУ» не змогла через ЦВК провести рішення і анулювати списки кандидатів у народні депутати. Ми розраховуємо, що найближчим часом цей блок отримає рішення суду, і одразу після того ми проведемо з'їзди»,— підсумувала вона.
також у паперовій версії читайте:
  • ЗАЧЕКАЄМО ДО КІНЦЯ ТИЖНЯ?
  • «ДАН ПРИКАЗ ЕМУ НА ЗАПАД...»
  • КС ЗАКРИВ ПРОВАДЖЕННЯ
  • НАШ ШЛЯХ — УНІКАЛЬНИЙ. ЯК ЗАВЖДИ
  • ФЕСЕНКО: ЗАВАЖАЄ «ІДЕОЛОГІЧНИЙ ВІНЕГРЕТ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».