Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
У ЛЬВОВІ — «МАГІЧНІ СВІТЛЯЧКИ», В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ — ТОРТ-ВЕЛЕТЕНЬ
Мешканці стародавнього Львова в неділю відзначили День міста. Програма святкових заходів розпочалася добродійним сніданком для малозабезпечених львів’ян, а також молебнем за участю представників усіх конфесій на центральній площі Ринок. Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького став місцем проведення «Молодіжного Гайд-парку», в афіші якого були концерт молодих виконавців патріотичної музики, змагання з туристичної техніки, показові вело-екстремальні виступи, конкурс на найкраще графіті із зображенням панорами Львова.

Велика прогулянка від «Львівської пивоварні» центральною магістраллю міста давала змогу оглянути ярмарок давніх ремесел і костюмовані дійства різних історичних епох. Аматорів музики запросили на гала-концерт за участю провідних українських естрадних виконавців, а також гостей фестивалю «Флюгери Львова» — з Англії, Ізраїлю та Польщі.

«НАША УКРАЇНА»: СПРАВА — ЗА ПОЛІТИЧНОЮ ВОЛЕЮ КОАЛІЦІЇ
Лідер фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко вчора зазначив, що у робочої групи з підготовки дострокових парламентських виборів готові майже всі документи, необхідні для ухвалення Верховною Радою.

Про це він сказав у інтерв’ю журналістам перед початком засідання робочої групи після перерви. За його словами, перерву в засіданні було оголошено через позицію комуністів, які протестували «проти всього того, над чим працювала робоча група і експерти протягом всієї суботи і неділі».
Політик зауважив, що на учорашній день потрібні документи були готові на 90%, у тому числі й зміни до закону про вибори народних депутатів, проект необхідної постанови ВР, а також зміни до закону про статус народних депутатів щодо імперативного мандата. «Тобто потрібна лише політична воля з боку коаліції й все»,— наголосив лідер «НУ».
Для опозиції межа компромісу — це відтермінування виборів на липень. Про це заявив пан Кириленко, коментуючи пропозиції коаліції провести вибори восени: «Ми говоримо тільки про перше, максимум, 8 липня. Але це — предмет політичних домовленостей, оскільки для нас є чинним указ Президента про дострокові вибори 24 червня». Він додав, що відстрочити вибори до осені неможливо, оскільки країна має якомога швидше вийти з політичної кризи.
В’ячеслав Кириленко нагадав, що у минулу п’ятницю відповідну позицію Президента підтримав і Прем’єр-міністр.
також у паперовій версії читайте:
  • ГАЗОВІ МОНОПОЛІСТИ ЙДУТЬ В НАСТУП У РЕГІОНАХ
  • 116 ТОМІВ ПРО «ЕЛІТА-ЦЕНТР» — У СУДІ
  • УКРАЇНЦІ — ЗНОВУ НАЙСИЛЬНІШІ В СВІТІ
  • ВОЛОДИМИРУ ЩЕРБАНЮ ЩЕ Й ЗАБОРГУВАЛИ ЗАРПЛАТУ...
  • ЗАПРОШУЄ ДОНЕЦЬК ДЖАЗОВИЙ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».