Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ МАЙДАН — НА ПРОТИВАГУ «ПОЛІТИЧНИМ ТУРИСТАМ»
Лідери об'єднаної опозиції В'ячеслав Кириленко, Юлія Тимошенко та Юрій Луценко закликають киян прийти на Європейський Майдан і продемонструвати «політичним туристам регіоналів», хто є «реальним господарем у столиці».
Про це йдеться у їхньому зверненні до киян, розміщеному на сайті «Нашої України».

«Кияни! Ми звертаємося до вас як до перших, хто вийшов у 2004 році на Майдан. У дні Помаранчевої революції ваше тепло, приязнь, турбота стали янголами-охоронцями нашої молодої європейської країни», йдеться у зверненні.
За словами лідерів опозиції, «ми розуміємо, наскільки політика і політики стомили вас і всіх українців. Але час продемонструвати, хто є реальним господарем у Києві — ви чи «політичні туристи» регіоналів?!!».
За словами авторів звернення, «всі ми бачимо, до якої наруги докотилася Україна... Зрада виборців і корупція в парламенті, шантаж і жадоба необмеженої влади стали початком тотального наступу на молоду українську демократію та права громадян! Країна опинилася над прірвою реваншу та узурпації!».
Лідери опозиції стверджують: «спаплюживши волевиявлення українських громадян», коаліція «боїться народного гніву, боїться втратити владу, а тому усіма можливими та незаконними способами хапається за неї».
«Період безкарного і бездарного правління «кризовиків» — це відновлені «тіньові» схеми та корупційні оборудки в економіці, а також різкий стрибок цін на основні товари й комунальні послуги! Їхнє «кризове» володарювання — це ганебні побори з підприємців, найбільше за історію країни зростання зовнішнього державного боргу України, що становить 10 мільярдів доларів, а також майже за безцінь виставлені для дерибанної приватизації промислові підприємства та приховане розбазарювання найбільшого багатства України — землі», наголошується у зверненні.
Опозиційні політики закликають «всіх небайдужих прийти у суботу о 17.00 на Європейський Майдан».

ЧАС НА ВЕСНЯНІ ГРОЗИ
Синоптики Укргідрометцентру повідомили, що в суботу вдень у північній частині країни місцями пройдуть невеликі дощі, протягом неділі — у південній та східній частині — короткочасні дощі, прошумлять грози.

Температура повітря на більшій частині території становитиме вночі 6–11°, у суботу на півдні та сході України, в неділю в північній частині 3–8° тепла. Вдень у суботу термометри фіксуватимуть 16–21° тепла, в західних областях до 24°. У неділю, щоправда, спостерігатиметься зниження денної температури до 11–16°, у південній частині й на Прикарпатті до 14–19°.
На останній вікенд у квітні в Києві та області переважатиме мінлива хмарність без істотних опадів, лише вдень у суботу місцями пройде невеликий дощ. Температура повітря в суботу становитиме вночі 6–11°, удень 16–21°; у неділю вночі до 3—8° тепла, вдень до 11–16°.
також у паперовій версії читайте:
  • ТЕРІ ДЕВІС — УКРАЇНІ: «ЦЕ РОБИТЬСЯ ПРОСТО»
  • ВІД ХОРТИЦІ «ВІДКУСИЛИ ШМАТОЧОК»
  • НА КОРДОНІ — ЛИШЕ КОНТРАКТНИКИ
  • ІСТОРІЯ ПОТРЕБУЄ ОСМИСЛЕННЯ, А НЕ СУТИЧОК
  • «А В ТІЙ КУЗНІ КОВАЛЬ КЛЕПЛЕ...»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».